Stiri externe

ZECI DE SCRISORI PRIMITE LA SERVICIILE DE IMIGRĂRI ÎMPOTRIVA PASTORULUI ANDY OLARIU DIN CANADA

Cateva zile inainte de Revelionul 2017, pastorul Andy Olariu a vizitat pentru prima data Arizona dupa ce fusese oprit de autoritati sa intre in SUA pentru aproape un an de zile. In seara sosirii sale, cativa membri ai bisericii penticostale Ekklesia l-au asteptat la “locuinta parohiala”, o casa luata cu chirie, rata lunara fiind  platita in continuare de biserica chiar dupa plecarea sa, nimeni nu locuia in ea.

Entuziasmat ca l-au lasat in final sa intre in SUA si are voie sa stea cateva zile, Andy Olariu le-a povestit celor prezenti ca ofiterul de imigrari de la granita i-a  aratat un morman de scrisori cu acuzatii la adresa domniei sale, primite de la mai multi romani din statul Arizona, care-i pun in carca o serie de acuzatii. “Vamesul mi-a aratat multimea aceea de scrisori si mi-a zis: Vezi, de aceea nu te lasam noi sa vii in SUA”.  Un enorias, frustrat de situatia actuala, ne-a facut  urmatoarea declaratie: “E dureros ca bisericile crestine nu sunt in stare sa sanctioneze astfel de ilegalitati si se ajunge la autoritati.
Se pare ca minciuna si ipocrizia sunt considerate “greseli fara voie” si nu pacate oribile de catre unii din conducerea bisericeasca.
Citeste mai departe aici

Informatii similare

un comentariu

  1. Pentru ingustii (ca sa nu zic “redardatii”) de la Ekklesia din Arizona conteaza mult ce fac altii dar nu conteaza ce fac copiii pastorilor de acolo. Ipocritilor cu fata umana, plecati de la Elim din spirit fariseic, nu conteaza ca odraslele pastorilor submediocrii sunt pe calea pierzarii dar pentru ei conteaza sa caute nod in papura altora. Fatarnicia acestor oameni este strigatoare la Cer. Ambii copiii ai lui Ionel Grosu nu sunt pocaiti iar fiica lui Andy Olariu, Paula, are un comportament frivol greu de inteles pentru o tanara crestina, chiar si de varsta ei. Naucitor este faptul ca atunci cand Olariu sau Grosu au de-a face cu copiii altora, ii judeca cu o masura foarte dura. Mai exact ii sapa pe la spate, ii barfeste prin colurile lor obscure, unui comitet format din frustrati de la Elim, care pe alte biserici nu s-ar califica nici sa faca colecta. Daca e sa vorbim de fatarnicie in randul romanilor religiosi din Arizona, Ekklesia detine recordul cu cel mai mare numar de fatarnici, adunati in jurul unui pastor ridicol, care a fost ales pastor in modul cel mai ciudat posibil: dupa ce s-au numarat voturile si a pierdut alegerile, au tras la sort (sau au dat cu stema si banul) si in mod fatidic sortul a cazut pe el, desi majoritatea membrilor din biserica nu l-au considerat competent sa conduca nici macar tractorul bisericii, nicidecum lucrarea spirituala de acolo. Oricum, mare este gradina Domnului si stranii lucruri se mai intampla in norod!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 75 =

Close