Stiri externe

Wikileaks confirmă: madam Clinton e subordonată maleficei familii Rothschild, creatoarea satanicei organizaţii Illuminati!

Deşi Donald Trump nu este o alegere strălucită pentru preşedinţia SUA, totuşi, dacă ai avea de ales între două rele, Trump e alegerea cea mai puţin rea. Hillary Clinton, pe lângă că are probleme serioase de sănătate e susţinută clar, fără ocolişuri, de lideri Illuminati, cum sunt cei din familia Rothschild potrivit siteului,lovendal.ro

hillary-clinton-illuminati

Aşa cum putem afla dintr-un articol din mai 2016 de pe Wall Street Journal, Hillary Clinton a susţinut o masă pentru strângerea de fonduri pentru campania ei prezidenţială, fiecare loc la masă costând numai puţin de 100.000 de dolari. Ghiţi cine a fost iniţiatorul şi organizatorul acestei mese? Nimeni altul decât Lynn Forester de Rothschild, o proeminentă femeie de afaceri din New York, suporteră a d-nei Clinton, dar care face parte din familia Illuminati Rothschild.

Familia Rothschild, care s-a îmbogăţit extraordinar de mult în secolul al XIX-lea, se spune că deţine în prezent o avere ce depăşeşte incredibila sumă de 1 trilion de dolari, deşi această sumă n-o veţi regăsi în niciun top al celor mai bogaţi din lume.Unii avansează sume şi mai spectaculoase: se spune că Rothschild ar deţine bogăţii totale de 500 de trilioane de dolari, ceea ce n-ar fi imposibil!

Wikileaks ne-a dezvăluit o serie de emailuri între Hillary Clinton şi Lynn Forester de Rothschild, care demonstrează relaţiile foarte apropiate între familia Clinton şi familia Rothschild. Astfel, într-un email publicat pe 19-04-2010 (îl puteţi citi pe wikileaks.org), Hillary îi spune d-nei Rothschild că “rămân prietene voastră loială” şi semnează “cu multă dragoste, H.”

Într-un alt email de pe wikileaks.org, de pe 23 septembrie 2010, Hillary Clinton îi scrie d-nei Rothschild, informând-o despre un eveniment din scena politica internaţională; reţineţi că la acea dată, d-na Clinton era secretar de stat al SUA, deci al doilea om în stat, după preşedintele Obama. Acest lucru arată cum politica externă a SUA era controlată şi influenţată de familia Illuminati Rothschild. E-mailurile interceptate de Wikileaks stau dovadă în acest sens şi nimeni nu le poate nega…

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

Close