Stiri externe

Viktor Orban reiterează că Ungaria “nu va face niciun pas” pe drumul abandonării valorilor creștine ale Europei

Premierul Ungariei, Victor Orban, a declarat că țara sa nu va face niciun pas spre distrugerea valorilor pe care s-a clădit Europa, arată pagina de facebook a liderului maghiar.
descărcare
În discursul său tradițional găzduit de Varkert Bazar din Budapesta, premierul Ungariei a spus că Europa a fost construită pe valorile creștine, valori care au împlinit idealurile umane de libertate.
“Europa noastră a fost construită pe valorile creștine și suntem mândri că a împlinit idealurile de libertate ale cetățenilor săi și ale spiritului omenesc.Aici, în Europa, coexistă mulți oameni și multe idei.
Unii cred în ideile libertății, egalității și fraternității (ale revoluției franceze, n.r.). Alții cred în treimea formată din Dumnezeu, țară și familie și pământul credinței, speranței și credinței. Dar indiferent în ce am crede, niciunul dintre noi nu ar dori ca Europa noastră să îngenuncheze în fața acestui puhoi de oameni, care cer cu asprime o morală și obiceiuri diferite, îndreptate împotriva noastră.
Nu credem că Europa se va condamna singură și va alege să-și abandoneze valorile milenare. Nu credem asta. Dar știm și susținem în același timp, că Ungaria nu va face niciun singur pas pe acest drum( al abandonărilor valorilor)”, a spus el.
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 12

Close