Stiri externe

Viktor Orban: Migraţia necontrolată trebuie stopată imediat

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat, miercuri, că imigraţia implică pericole majore pentru întreaga Europă, iar din acest motiv fenomenul imigraţiei necotrolate trebuie stopat, relatează agenţia MTI.

Declaraţiile premierului ungar au fost făcute în contextul unei vizite efectuată în Ungaria de către Giorgia Meloni, preşedintele partidului Fratelli d’Italia (FdI).

În cadrul acestei întrevederi, Orban şi Meloni au fost de acord cu ideea că migraţia implică pericole majore pentru întreaga Europă, iar din această cauză imigrarea necontrolată trebuie stopată.

Giorgia Meloni a subliniat că în programul de guvernare al partidului pe care îl conduce, Grupul de la Visegrad (V4) reprezintă o prioritate.

”Privesc cu interes spre Grupul V4, care se opune birocraţiei Uniunii Europene şi politicii acesteia de acaparare tacită a competenţelor de la statele membre”, i-a transmis Meloni premierului ungar.

Cei doi lideri au subliniat că Europa trebuie apărată, iar statele membre ale Uniunii Europene, cultura şi moştenirea lor istorică, trebuie respectate.

 

 

www.mediafax.ro

Citește și:  PROTESTE în mai multe oraşe din Germania: "Destul! Pandemia s-a încheiat!"

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 76

Close