Stiri externe

VIDEO: Un preot a obținut în instanță dreptul de a apărea cu coarne în actele oficiale

Un bărbat din statul american Maine a devenit celebru în lume, după ce a obținut în instanță dreptul de a apărea cu coarne de capră în fotografia pentru permisul auto, potrivit dailymail.co.uk.

Phelan Moonsong este preot într-un cult păgân și și-a motivat cererea prin faptul că acele coarne fac parte din veșmântul lui.

„Fiind preot păgân, m-am atașat foarte mult de coarne și acum fac parte din mine și din spiritualitatea mea. Fac parte din veșmintele mele religioase”, a spus bărbatul în fața polițiștilor.

Bărbatul poartă mereu niște coarne de capră, pe care spune că le dă jos doar când doarme sau face duș. Mai mult, el spune că ”accesoriile” îl ajută să îi înveţe pe ceilalţi oameni principiile pagânismului.

După mai multe cereri respinde de Poliție, bărbatul a reușit să primească dreptul de a apărea în acest mod ciudat în poza de la permisul auto.

O purtătoare de cuvânt a instituției din Maine a precizat că autorităţile i-au permis lui Phelan Moonsong să poarte coarnele de capră, deoarece acesta a invocat motive religioase şi, de asemenea, pentru că ele nu îi acoperă chip.

Sursa: www.antena3.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 89

Close