Video

VIDEO. Uluitoare sculptură pro-viaţă: „Muntele gravid” din Columbia ajunge viral pe Facebook

Un enorm basorelief sculptat în 2012 pe panta unui munte pleşuv din apropierea oraşului Santo Domingo din Columbia, în America Latină, a devenit viral pe net după ce o imagine cu acesta a primit peste două milioane de Like-uri pe Facebook.

muntele-gravid

Autorul lucrării, artistul Dubian Monsalve, spune că sculptura, care reprezintă un făt în burta mamei, este un omagiu adus „femeii care dă viaţă, deoarece viaţa este preţioasă începând de la concepţie şi până la moarte”.

Într-un interviu acordat agenţiei  AciPrensa, artistul a declarat că a creat lucrarea cu unelte rudimentare, pentru a le transmite ţăranilor din zonă mesajul „să nu-şi abandoneze identitatea de creştini şi de ţărani care hrănesc această ţară”.

Sculptorul a mai declarat: „Solul este un material important pentru mine… îl folosesc pentru a vorbi despre viaţă, fiincă Pământul însuşi este şi el dătător de viaţă”. El a mai spus că lucrarea sa este despre „puterea şi curajul de a-ţi apăra gândurile şi ideile şi de fi artist creştin”.

VIDEO: Interviu cu artistul Dubian Monsalve


Sursa: stiripentruviata.ro

Citește și:  VIDEO: Un transsexual declara ca era posedat demonic in momentul in care a atacat cu un topor clientii dintr-un 7-Eleven din Australia

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 4 =

Close