Stiri externe

Video: Statul Islamic executa un prizonier prin una dintre cele mai cumplite metode posibile

Jihadistii au gasit o noua metoda de a-si executa prizonierii. Intr-un nou clip dezvaluit de Statul Islamic, acestia au ucis cu pietre un prizonier. Mai multi soldati ISIS, cu cagule pe fata, imbracati in haine militare si vesta executa fara mila trei prizonieri.

Intitulat “Crush your enemies”, (“Zdrobeste-ti inamicii”), filmuletul contine imagini cu fiecare prizonier in parte, imbracati in costume albastre, pe care jihadistii i-au ucis in diferite metode.

Unuia dintre ei i-au zdrobit capul cu pietre uriase, toti fiind acuzati ca sunt fac parte din guvernul din Yemen care lupta impotriva Statului Islamic, conform Daily Mail.

In clip apare si un student olandez, cunoscut doar ca “Mazen”, care ia o bomba cu el, intr-o misiune sinucigasa langa palatul prezidentila din Yemen. Acesta si-a luat numele Abu Hanifa al-Holandi si i-ar fi spus familiei sale din Olanda ca pleaca sa studieze in Yemen, insa parintii lui au avut un soc cand au aflat ca fiul lor s-a alaturat extremistilor din Statul Islamic.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

Close