Video

VIDEO: Senatorul Titus Corlatean, mesaj biblic in Biserica Penticostala Filadelfia: „Dragostea lui Dumnezeu pentru copiii Sai”

Evenimentele dramatice din Norvegia, incercarea grea prin care trece familia Bodnariu dupa ce Barnevernet i-a luat toti cei cinci copii nu i-au lasat indiferenti pe anumiti politicieni romani.

Titus-Corlatean

Inca din faza incipienta a acestiu caz, senatorul Titus Corlatean si-a exprimat solidaritatea, in calitate de politician, de om, dar si de tata, fiind un familist convins.

Biserica Penticostala Filadelfia din Bucuresti, prin pastorul Nicu Oros, a adresat recent invitatia senatorului Titus Corlatean de a participa la un serviciu divin special, unde a fost prezent si fratele Daniel Bodnariu.

Cuvantul lui Dumnezeu a fost prezentat pe un ton foarte convingator de fostul ministru de externe (incepand cu momentul 1.32.40), care si-a exprimat deschis credinta in Dumnezeu si in puterea Sa inimaginabila.

Va lasam bucuria de a urmari predica sustinuta de Titus Corlatean la Biserica Filadelfia din Bucuresti, o predica foarte bine argumentata si bazata pe Biblie, pledand in favoarea familiei, a responsabilitatii, a unitatii in credinta, a unitatii Bisericii Crestine din Romania, dar si a puterii extraordinare a rugaciunii.

Titus Corlatean – predica incepand cu momentul 1.32.40

afirmativ.com

Loading...
Citește și:  Titus Corlățean: Familia este cea alcătuită din bărbat și femeie.
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 75 =

Close
<