Video

VIDEO: Organele genitale, personaje principale într-un film de animaţie pentru copii

Suedia este scandalizată de difuzarea pe un canal TV dedicat copiilor a unui scurt clip video în care organele genitale dansează şi cântă.

Versurile cântecului sună astfel: „Iată, Willie vine-n fugă fără pantaloni pe el… Twinkle e cool, crede-mă, chiar şi la doamnele în vârstă… Willie şi Twinkle, o gaşcă pe cinste!”.

Pretextul pentru această animaţie grotescă este educarea copiilor cu vârste între trei şi şase ani cu privire la propriul corp.

Clipul are peste patru milioane de vizualizări pe Youtube, dar părinţii scandalizaţi au comentat pe pagina de Facebook a emisiunii, întrebându-se de ce trebuie să înveţe copiii la o vârstă atât de fragedă despre organele genitale. Youtube a încercat să interzică accesul minorilor la filmuleţ, dar canalul de televiziune a reuşit să îi împiedice.

Clipul este o acţiune de promovare a unei emisiuni care va începe în curând la respectiva televiziune şi care va fi exclusiv dedicată organelor genitale.

Şefa de proiect la respectivul canal tv educativ pentru copii a comentat sarcastic, citată de ziarul The Guardian: „Hai să le ascundem copiilor până la vârsta de 18 ani că au vaginuri şi penisuri. Probabil că nu şi le vor găsi până atunci, iar după aceea, când o vor face, vor fi plini de vinovăţie şi ruşine”.

Sursa: stiripentruviata.ro

Citește și:  ”Pot mânca oameni acum”: Un tânăr afgan a fost filmat în timp ce amenința că va ucide zece oameni dacă va fi forțat să plece din Suedia

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =

Close