Video

VIDEO: Justin Bieber ridica sala in picioare, cu un cantec despre Evanghelie

 

Mai nou, Justin Bieber nu apare in marile ziare ale lumii atat pentru ca ar face senzatie cântând, cat pentru acceptarea si marturisirea deschisă a rădăcinilor sale creștine. Intr-un eveniment recent, Bieber i-a surprins, astfel, pe fanii sai, prin interpretarea (improviznd) unui cântec creștin: “I will sing of your love forever”, în timpul unui concert la Paris potrivit, lonews.ro

Conform WRN, fanii Bieber au preluat rapid cântecul și au cântat împreună cu el, astfel încât adunarea de zeci de mii de fani ai lui Bieber s-a transformat, brusc, într-un cor crestin masiv, care marturisea Cuvantul Evangheliei.

JUSTIN BIEBER ridica sala in picioare, cu un cantec despre Evanghelie

Nu este pentru prima dată cand cantaretul iubit la nivel internațional si-a manifestat dragostea pentru Hristos. Inca de la lansarea albumului său, “Purpose”, Bieber a adoptat o cotitura – aceea de a se afisa ca creștin din ce in ce mai credincios. De fapt, el chiar a amintit că si-a dorit sa trăiască la fel ca Hristos, deși știa că nu putea fi niciodată cineva ca Hristos. El a adăugat că Iisus a fost, și încă mai este, cel mai mare vindecător al tuturor vremurilor. Bieber a continuat să spună că el însuși a experimentat puterea vindecătoare a lui Hristos. Cântărețul a afirmat, de asemenea, că este serios in credința sa și ca intenționează să fie foarte vocal și mândru in ce priveste asta.

Citește și:  Prințul Charles îndeamnă liderii religioși să nu mai tacă în fața persecuției

Bieber s-a folosit de platforma sa internațională, pentru a proclama credința lui și nu pare să fie deloc timid cand face asta, mai ales cântând un cântec dedicat Evangheliei, în cadrul concertului sau in capitala Frantei. Cantaretul are un tatuaj imprimat pe piept, cu versiunea ebraică a numelui Iisus, Yeshua.

Cea mai recentă afișare a credintei sale creștine a venit în timpul concertului său in Paris: ‘On The Purpose Tour’. Cântărețul, așezat pe o canapea, cu o chitară, a interpretat “I could sing of your love forever” (“As putea cânta iubirea Ta pentru totdeauna”), care a dus audiența pana la tipete de admiratie. Cei din public au putut fi vazuti inaltand in aer luminile propriilor telefoane, legănandu-si brațele și alăturându-se in interpretarea cantecului.

Aceste acte de credinta au fost primite de către unii creștini cu sentimente confuze. mai ales privind modul in care “show-ul de credinta al lui Bieber” este amestecat cu comportamentul său, aparent, de multe ori ciudat. In plus, conform WRN, este inutil să mai spunem ca creștinii conservatori văd, in comportamentul său creștin, nimic altceva decât “cascadorii de publicitate”.
Majoritatea crestinilor, cu toate acestea se roagă ca el sa continue să progreseze pe calea creștină. In articolul de fata, in playerul video, puteti urmari inregistrarea live a evolutiei mult apreciatului cantaret pe scena din Paris, din urma cu doar cateva zile.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 21

Close