Video

VIDEO inedit despre declarația Adrianei Niță, autoarea unui scenariu de defăimare a pastorului Florin Ianovici

 

a95

Daca ai fost intarit, incurajat de acest slujitor Florin Ianovici
si esti de partea ADEVARULUI, TE ROG DISTRIBUIE. Multumesc

 

La minutul 5 spune prietena intima a Adrianei ca la tabara in care Adriana acuza pe fr. Ianovici de imoralitate, fratele Ianovici era la tabara cu fetele si au impartasit aceeasi camera peste noapte, iar prietena lui Adriana spune ca ele doua au fost impreuna tot timpul, nu au fost despratite si nu avea cum sa se intample ceva….

florin

Citește și:  Un alt crestin din Pakistan condamnat la moarte pentru blasfemie
Tags

Informatii similare

12 Comments

 1. Slavit sa fie Dumnezeu pentru fratele Ianovici !!!
  Inca nu sunt botezata dar am sa fiu curand si Domnul a lucrat minunat in viata mea prin acest frate . Mentionez ca nu l-am vazut in persoana niciodata .
  Mai apoi, proaspat venita din lume am un mesaj dur , va rog iertati – ma ca il exprim , este un proverb care are aplicatie directa :
  Nu mor caii cand vor cainii !

 2. Penibil interviul cu tableta!!!:),
  Pana acum aveau treaba cu Pustan Vladimir,liderul ciresariii,pe care l-au si dat afara din cult,sincer cred ca i-au facut doar bine,asa zisa religie ucide,ciresarii au o lucrare ff frumoasa si deosebita de atunci.
  Aiurea oamenii din spatele acestei chestiii.

 3. Oamenii trebuie sa inteleaga ca sunt asa numiti “crestini/pocaiti” in slujba diavolului. Se pare ca aceasta persoana Adriana Nita e o unealta in mana diavoluilui ca sa strice lucrarea Domnului. Ganditi-va nu e cumva dubios ca tot aceeasi persoana a aruncat cu mizerie pe Fr. Vladimir Pustan iar acum s-a intors spre Fr. Florin Ianovici? Acseti doi lucratori au revolutionat Romania ajutandu-I pe multi sa iasa din iad. Cultul Penticostal nu face nimic ca sa-I apere, din potriva nu voi fi de loc mirat cand si Florin Ianovici va fi scos din Cultul Penticostal. Ei sunt doar asa cum le e numele un CULT, care sa tina oamenii spalati pe creier si sub control fara a avea o adevarata experienta cu Dumnezeul Atotputernic. Asa cum Fr. Pustan a inaintat in lucrare si oamenii continua sa se intoarca la Dumnezeu, tot asa va progresa si Fr. Ianovici. Fratilor nu deznadajduiti si nu lasati ca diavolul sa castige teren furandu-va bucuria. Ma intreb Adriana Nita mai are curaj sa-si scoata obrazul in public? E oare Bi-Polar? Are niste imaginatii drep din iad.!!!

  1. Dar daca e adevarat.nu iese fum fara foc .si daca cultul tace e ceva la mijloc .Omeni buni nu fiti asa naivi diavolul are ispite pentru totii. si ierlata sa..mi fie vorba Ianovivi nu e Dumnezeu e om ca si noi.dar ce e mai grav e ca si el Tace.si vrea sa..l demita pe escuns si in mod marsav pe padtorul Nicu Oros care la reclamat la cult

 4. Foarte ciudata discrepanta dintre un om despre care se spune ca era numai foc sa primească botezul cu Duhul Sfânt și un om care sa facă niște declarații foarte calomnioase. Eu unul cred un lucru care se adeverește în aproape toate cazurile nu exista fum fără foc. Îmi doresc ca sa fie adevărat tot ce se spune aici dar e mai grav sa încerci sa acoperi un păcat decât sa încerci sa ajuți acel om sa iasă din el. De multe ori se încearcă sa se acopere o imagine dar nu uitați ca fiecare dintre voi sunteți oameni și supuși greșelilor. Știu ca mulți deja au ajuns în cer după părerea lor și ei nu mai păcătuiesc ca sunt oameni noi și nu au cum sa mai păcătuiască ca altfel nu sunteți t mântuiți și etc etc dar eu zic fiecare sa fie sincer cu el însuși și mai presus cu Dumnezeu. Îmi doresc ca acest frate sa nu fi călcat strâmb dar cum am spus fără foc nu iese fum.

 5. …de ce nu înțelegeți că …”botezul cu Duhul Sfânt”….se poate falsifica, poate arăta ca și real și totuși să nu fie absolut nimic, doar o mare păcăleală……

 6. In primul rand:
  -faptul ca sustine ca a fost botezata cu Duhul Sfant nu inseamna ca este si adevarat .
  -faptul ca a fost plecata nu inseamna ca a fost acolo unde spune .
  -faptul ca spune ca isi doreste apropiere de Dumnezeu nu inseamna ca este si asa
  Trebuie cercetate bine toate lucrurile pentru ca Duhuri de viclenie ,rautate ,calomniere ,la fel cum au spus despre Isus pot fi peste tot inclusiv in Adriana .
  Faptul ca spune ca era apropiat sufletului ei nu inseaamna ca este si adevarat .
  Cred ca fata aceasta fara o pocainta reala mai bine nu s-ar fi nascut pentru ca nu sta impotriva lui Florin Ianovici ci ea se pune direct cu Dumnezeu
  Dumnezeu ii spune lui Moise clar :Deuteronom 13:14
  să faci cercetări, să cauţi şi să întrebi cu de-amănuntul. Dacă este adevărat, dacă lucrul este întemeiat, dacă urâciunea aceasta a fost făcută în mijlocul tău,15 atunci să treci …..cercetati ff bine tot ce spune ea….
  Nu as vrea sa fiu in locul ei dar Dumenzeu sa se indure si sa aibe mila .

 7. Mult zgomot pentru nimic !O barfa a fost luata in seama ?! se stie ca slujitorii lui satana au mereu ceva impotriva slujitorilor lui Dumnezeu …
  Pe fratele Florin nu trebuie sa-l cunosti personal , e suficient sa-l auzi vorbind ,si-un copil de Dumnezeu recunoaste usor copiii Lui …De cand l-am “cunoscut” pe internet, il ascult cu nesat pentru ca-i balsam sufletului meu, m-a ridicat, m-a ajutat, m-a invatat ca nimeni altul ( si-am crescut in adunarea Domnului.)
  Binecuvantat sa fie el si familia lui ! multumesc lui Dumnezeu pentru existenta acestei familii Ianovici pe care o iubesc enorm.
  Fiindcă Mă iubeşte”, zice Domnul, “de aceea îl voi izbăvi; îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu.
  Psalmii 91:14

 8. Intrebarea la care ar fi trebuit sa raspunda acest video este: Sa culcat Florin Ianovici cu Adriana Nita ? Ea spune ca da,…de trei ori!
  Dupa parerea mea,acest video nu face altceva decat sa ne “bage in ceata” si mai mult.Am urmarit filmarea cu mult interes asteptand sa-mi fie demonstrata nevinovatia lui Florin Ianovici. Argumentele tinerilor den acest video sunt un atac la logica,chiar penibile!
  -au insistat foarte mult pe faptul ca in tabara nu a fost posibil ca cei doi sa petreaca un timp de intimitate in care sa se fi produs actul imoral.Dar Adriana in nici un moment nu a spus ca sa culcat cu Florin in tabara, ci ca “relatia noastra a inceput in acea tabara” , si asta e cu totul altceva,prin urmare argumentele lor nu demonstreaza nimic !
  -“nu putea primi Duhul Sfant daca traia in pacat”,un argument care ar fi trebuit sa fie valabil pentru penticostali, dar nu e!Ar fi fost posibil ca botezul sa nu fie unul autentic. Daca a fost un botez real,nu demostreaza faptul ca peste cateva zile,luni,ani,Florin nu sa “culcat” cu Adriana,vreau sa va amintesc ca multi crestini,lucratori sau nu, cazuti in pacatul curviei,erau botezati cu Duhul Sfant! David din scripturi a jucat inaintea Domnului plin de Duhul Sfant,si totusi…
  Refuz sa cred in nevinovatia lui Florin Ianovici cat si in vinovatia lui ,pana la noi argumente!

 9. Biblic vorbind, marturia unei singure persoane … ??? Unde este a doua ??? deci. daca este marturia unei singure persoane nu este adevarata.
  Din ce-mi amintesc cand a fost acceasi problema cu Fr. Pustan zicea ,,no coment,, dece este la a doua marturie de acest fel ? De ce nu a spus in cazul cu Fr.Pustan cu tarie ,,nu-i adevarat,,ci doar ,,no coment,, Care este secretul ? Ce urmareste ? Fiindca o femeie sincera nu-si face reclame de curva singura ! Care este scopul ?
  Doreste sa-si faca un renume cu nume foarte cunoscute ca ,,Vladimir Pustan,, si ,,Florin Ianovici,,caci asa va fi cunoscuta si ea ,dar din pacata doar ca o curva !!!

 10. Ideia este daca este vinovat .Sforile se trag de sus intodeauna a fost asa Dumnezeu la ridicat pe o pozitie care sia cistigato cu pocainta si multa mun ca iar acum sicilieni (de sus) la capacit Daca nu este vinovat o sa ardeti in iad pling uni dupa locurile pierdute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Close