Stiri externe

VIDEO: Ierusalimul se pregăteste pentru reconstrucția celui de-al Treilea Templu

Ierusalimul va avea un nou primar săptămâna viitoare și mai mult decât orice altă alegere din acest an va decide natura religioasă a capitalei Israelului.  Decanul de varsta al Sanhedrinului ,a adresat o scrisoare celor doi candidați, subliniind rolul celui de-al Treilea Templu în politica locală actuală.

Aspectul religios evreiesc de a fi primarul Ierusalimului a fost amplificat într-o măsură mai mare printr-o scrisoare deschisă pe care Sinedriul a trimis-o celor doi candidați.

„Cu aprobarea milostivă a lui Dumnezeu, unul dintre voi va fi ales ca primar al orașului, Templul poate fi construit și pregătit pentru scopul său final”, a scris Sanhedrinul. „Cerem candidaților, precum și alegătorilor, să facă alegeri bazate pe adevăr și pe aspectul principal al Ierusalimului, care este clădirea Templului”.

Sanhedrinul a trimis o scrisoare similară președintelui american Donald Trump după ce a câștigat alegerile, cerându-i să ia un rol în construirea celui de-al Treilea Templu, la fel cum regelui persan Cyrus i-au ajutat pe evrei să construiască al doilea templu după exilul babilonian în secolul VI î.Hr.

ortodoxinfo.ro

Citește și:  ISRAELUL interzice accesul străinilor veniţi din Italia
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 73

Close