Diverse

VIDEO: Cu cele patru membre amputate, o adolescentă continuă să fie fericită și optimistă

Încercările prin care a trecut Izzy Weall, o tânără de 14 ani, din Marea Britanie, nu au împiedicato să continue să fie fericită și incredibil de optimistă.

Cu patru membre amputate dupa o meningită care i-a cauzat o insuficieță cardiacă și o insuficiență multiplă de organe, când avea 7 ani, Izzy Weall, acum în vârstă de 14 ani, a reușit, în ciuda handicapului său, să ducă o viață ca orice fată de vârsta ei. Unul dintre videoclipurile găzduite pe canalul său de YouTube, urmărit de aproximativ 2.200 de utilizatori, dă mărturie despre aceasta. O filmare de a sa a devenit virală. În “10 lucruri pe care le pot face ca amputat”, Izzy Weall se străduiește să schimbe unele concepții greșite despre persoanele cu dizabilități.

“Dacă nu am picioare, nu înseamnă că anumite lucruri nu le pot face! Cu ajutorul protezelor mele, pot să alerg ca oricare dintre voi și chiar să sar la trambulină, o activitate ce-mi place încă de când eram micuță”, spune ea. Izzy Weall mai spune, de asemenea, că absența ambelor mâini nu au împiedicato să scrie cu un stilou. Odată ce obiectul a fost plasat între cele două proteze, Izzy este capabilă într-adevăr de o scriere ce nu ar putea fi mai regulată și mai lizibilă.

Dar ceea ce apreciază această tânără britanică mai presus de orice este machiajul. “Este una din pasiunile mele! Îmi place să testez pe față palete de culori diferite care îmi dau în fiecare zi un aspect nou “, spune cu entuziasm adolescenta. Și, la fel ca majoritatea bloggerilor de frumusețe prezenți pe rețeaua socială, Izzy Weall dedică diverse tutoriale pentru sesiuni de machiaj unde reușește să facă lucruri admirabile cu o dexteritate uimitoare.

Bunicul ei i-a dat ideea de a-și filma diferitele experiențe pentru a ajuta și alte persoane cu dizabilități: “A durat ceva timp pentru a obține un rezultat decent.Astăzi, sunt mulțumită de ceea ce fac. Apoi, am avut reacții foarte pozitive de la alte persoane cu același tip de dizabilitate ca mine. Am primit chiar și mulțumiri, deoarece unii utilizatori de internet au explicat că am devenit o sursă de inspirație și de sprijin pentru ei”, mai spune tânăra.

Pentru cei care au petrecut două săptămâni în comă timp de opt luni, într-un scaun cu rotile și cinci ani pentru a învăța să meargă cu proteze, gustul vieții are acum un sens diferit. “Vreau să dovedesc că nu sunt diferită de ceilalți”, își repetă adolescenta.

Traducere: ACC Sursa:it.aleteia.org

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 34

Close