Stiri externe

VIDEO: Ceremonie satanică la inaugurarea celui mai lung tunel din lume

Liderii europeni, inclusiv cancelarul german Angela Merkel, președintele francez François Hollande, premierul italian Matteo Renzi, premierul din Liechtenstein Adrian Hasler și cancelarul austriac Christian Kern au participat la inaugurarea celui mai lung tunel din lume, care parcurge o distanță de 57 km sub Alpii Elvețieni.

Evenimentul istoric a fost umbrit de ceremonia de deschidere, care a conținut elemente satanice și explicit sexuale.

Publicația creștină TruNews a prezentat prima știrea (link-ul trimite la un articol care conține un videoclip cu comentarii, istoricul proiectului tunelului și lista completă a liderilor politici participanți), și numeroase bloguri precum Vigilant Citizen au comentat de atunci spectacolul tulburător, care a costat 8,8 milioane de franci elvețieni (8 milioane de euro).

Spectacolul extravagant, desfășurat parțial în interior pentru demnitari și parțial afară, a inclus apariția și adorarea diavolului de către personaje sumar îmbrăcate, care s-au prosternat în repetate rânduri în fața lui. Personajul satanic cu cap de țap apare cu urlete oripilante și se aud țipete în sistemul audio. Personajul demonic simulează acte sexuale cu mai mulți dansatori bărbați și femei, dintre care mulți au un aspect androgin.

Pe un ecran mare, fața personajului satanic este afișată în mod clar demonic și un cerc de ochi care privește în afară generează o senzație stranie.

Citește și:  Ungaria: UE trebuie să renunţe la politica împotriva Israelului

screendemon_645_308

Prima călătorie a trenurilor prin tunel și ceremonia au marcat încheierea a 17 ani de lucrări, cu un cost de 12 miliarde franci elvețieni (11 miliarde de euro).

Mai jos este un videoclip cu întregul eveniment, în care ceremonia bizară începe aproape de final, la ora 6:00. Este disponibil, de asemenea, un rezumat video sub acesta.

AVERTISMENT: Scenele sunt extrem de tulburătoare și conțin imagini sexuale și satanice.

 

 

AVERTISMENT: Scenele sunt extrem de tulburătoare și conțin imagini sexuale și satanice.

Sursa: www.culturavietii.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

Close