Social

VICTORIE pentru familia Bodnariu: Toţi cei cinci copii revin în familie

Veste uriaşă pentru familia Bodnariu, care de luni de zile se luptă cu sistemul norvegian (Barnevernet) care le-a instituţionalizat forţat cei cinci copii. Familia va fi reîntregită, potrivit unui anunţ făcut de pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al campaniei pro-Bodnariu.

“Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească! Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu! Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră! „A Dumnezeului nostru, să fie lauda, slava, înţelepciunea, mulţămirile, cinstea, puterea şi tăria, în vecii vecilor! Amin.” Apocalipsa 7:12”, scrie pastorul Cristian Ionescu pe blogul personal.

La mijlocul lunii noiembrie anul trecut, autoritățile de protecție a copilului (Barnevernet) din Regatul Norvegiei au preluat cei cinci copii ai familiei Bodnariu, pe criterii religioase și de corecție aplicată minorilor, în vederea adopției de către cetățeni norvegieni. Ulterior au avut loc zeci de proteste, în numeroase oraşe din ţară şi din străinătate, pe susţinerea cauzei familiei Bodnariu.

protest-familia-bodnariu-agnus-dei

www.stiripesurse.ro

Citește și:  De ce tace Ministerul Justitiei din Romania in drama familiei Bodnariu?

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 82

Close