Editoriale

Vezi cine este in spatele acestei defăimări împotriva lui Florin Ianovici

Fost pastor excomunicat in prezent de peste tot, cu diploma de economist, divortat de cateva ori si cu probleme grave morale dar si psihologice, Ioan S. Pop sau John Pop de la Cluj Napoca are nevoie de un psihiatru , neurolog sau orice alt doctor de boli mentale. Omul are probleme grave la cap si necesita medicamentatie aferenta problemelor psihiatrice si de comportament pe care le manifesta in mod vadit si public in relatiile cu oamenii.

In delirul sau acest indivit isi atribuit tot felu de titluri mai mult sau mai putin imaginare sau isi schimba identitatea in functie de nevoie scriind sub tot felu de nume, identitati si adrese de email false. Omul are obiceiul de a cersi banii de la romanii din diaspora, de la foarte multi penticostali primind sume  mari de bani de-a lungul timpului. Acum insa cand nu mai primeste ii injura si ii ponegreste cu minciuni si lucruri false in fel si chip prin mesaje pe care le trimite la sutele de adrese de email pe care le-a colectat.
Iata cateva din titlurile pe care si le atribuie cand trimite mesaje:
– Dipl.Ec. Ioan Pop International business strategies consultant
–   Rev. Ioan S. Pop, Religious rights observer
– Rev. Ioan Pop, Adviser of Hon. Mircia Giurgiu – Romania’ House of Deputies
– Rev. Ioan Pop, Religious rights observer in Romania
-Rev. Ioan S. Pop, Religious life & rights observer
-Rev. Ioan S. Pop, observator pentru drepturile omului

– Rev. Ioan Pop, human & religious rights observer for U.S. State Department
-Rev. Ioan S. Pop, Religious rights observer in Romania

–   Rev. Ioan Pop, Religious rights observer for U.S. State Department Co-Fondator al Com.Regionale Penticostale Cluj si al Christian Life College

Phone: +40-721.734.111 ; +40-749.484.371

– Rev. Ioan S. Pop, Religious life & rights observer for U.S. State Department

.  Co-Fondator Dipl. Ec. Ioan Pop, International business strategies consultant

Tel: 0721.734.111; 0749.484371; email: ioanpopp@gmail.com; ioanpopp@yahoo.com

Dipl. Ec. Ioan Pop Rev. Ioan Pop, Religious rights observer Editor in chief – Christian News Agency Cluj

Phone: +40-721.734.111 – 40-749.484.371
Rev. Ioan S. Pop, Religious rights observer Co-Founder – The USA’s FRIENDS ASSOC. ROMANIA

-Nelu S. Pop, Cluj Napoca Fondator al Asociatiei de Prietenie Romania – S.U.A.

-Rev. Ioan S. Pop, Co-Fondator al Comunitatii Regionale Penticostale Cluj
Fondator al Christian Life Colege Cluj si al Radio R.V.E. Cluj
Sef al Comisiei de organizare a Congresului Cultului Penticostal (15 Mai 1990)
Membru al Consiliului Bisericesc, Sef al Comisiei centrale de cenzori (1990-1992)

 

 

ioan.nelu.pop.john

John Pop in delirul sau se mai semneaza si cu numele Mircia Stanescu, Cristian Ion,  Mihai Coldea  alaturi de care isi atribuie functii de general, cercetator, om de stiinta, etc…in e-mailurile pe care le trimite in masa la zeci si sute de adrese de email in toata lumea, sau in mesajele postate pe diferite bloguri in special religioase scrie filipsinvestigation.blogspot.fr

Tags

Informatii similare

26 Comments

 1. Lipseste titlul de ,,dotore” adica bomboana de pe coliva ca in rest vad ca are tot ce este necesar pentru drumul spre iad.

  1. Ștefan I (van) probabil , asta se numește judecată! Atunci când dai verdictul. Numai Dumnezeu poate decide cine merge în Rai sau în Iad. ..! Numai El poate judecata!

   1. Daniel, tipul acesta are ceva din iad in el. Iti vorbesc din experienta. Facea avansuri femeilor de pe alte site-uri folisind versete biblice.

    Era un comentator loial revistei Pasi. ro.

    Am incercat sa-i atrag atenția cu privire la comportamentul lui bolnav si m-am ales cu tot felul de epitete neortodoxe din partea lui.
    Comportamentul lui si caracterul pe care il are, nu pare a fi de natura umana.
    Citeste-i postarile pline de ura la adresa fr. Ianovici si vei simti ura lui draceasca care acrește sufletele
    A fost exclus din biserici, de aceea denigrează pe fratii si bisericile care il cunosc si-l pun sub disciplina.

    Sunt duhuri malefice printre copiii lui Dumnezeu. Nu mi-as di permis sa spun astfel dw lucruri, daca nu l-as fi cunoscut. Un curvar, nicio sotie, din cate a avut nu a rezistat batailor lui.
    Incredibil, cat de multi il iau pe acest curvar pe cucant. El a fost cwl care a nascocit defaimarile la adresa fr. Pustan si Ianovici, fiind in legatura cu A. Nita.
    Pacat ca lipseste discernamant spiritual intre frati si un astfel de iuda are credibilitatw mai mare decat un fr. Credincios.
    Desi fr. Ianovici, avocat de profesie, ar fi putut sa-i dea in judecara.ca nu a facut-o da de inteles cata incredere are in judecata lui Dumnezeu.
    Eu nu stiu daca as fi rezistat, stiind ca legea e de partea mea.

 2. Dezaprob comentariul vostru! Nu sunteți mai buni ca el. Acum ați arătat exact ceea ce sunteți şi voi. Folosiți aceleași cuvinte urate , ca și el, jigniți, ca și el, v-ați coborât în aceeași mocirlă, ca și el. Ce vă face diferiți? Asta nu face decât să adâncească ideea de culpabilitate a celui pe care îl apărați. Sunteți același material! Mi-e jenă! Urât, foarte urât. …!

 3. Ar trebui banat la Yahoo si Google si reclamat pt defaimare. Aduse dovezi si scos din lumea internetului crestin pt totdeauna! Trebuie luate masuri urgente!!

 4. Asta vine la biblioteca judeteana din oras si sta cate 4-5 ore si tot trimite mailuri . L-am vazut de mai multe ori acolo…

 5. As dori sa nu mai stergeti comentariile care deranjeaza. Faptul ca l-ati sters imi da dreptate: faceti concurenta serioasa articolelor din Can Can, Libertatea etc. Nu este deloc un articol constructiv, ziditor pentru cititor, deloc o marturie buna. Intreaga situatie de asemenea.

  1. Nu a fost sters….doar ca nu a fost aprobat.Stirile de pe acest site fac parte din tot ce apartine de media crestina.Ca dumneavoastra le vedeti ca pe cele din can can nu e problema noastra.Nu sunte-ti multumit de ce gasiti pe site nu mai intrati.

 6. Oameni buni cum se ajunge ca o persoana sa aduca atata rau lucrarii lui Dumnezeu ? din cate stiu tot el este persoana care a inceput cu defaimarea fr. Vladimir Pustan . Ai mila Doamne ! Stiu sigur ca din orice rau va iesi ceva bine .

  1. Personal l-as reclama la politie. As depune plangere penala. De peste 20 de ani, omul acesta cu caracter satanic, defaimeaza, strica familii, biserici…
   Multe familii au fost destramate din cauza minciuniloe lui.

 7. Ce ma uimeste pe mine este faptul ca oameni cu functii importante in biserici sunt in lista de facebook a d-lui. Cum sa fii prieten cu un defaimator? 1Cor 5:11 vorbeste si despre “……defaimator…” cu care sa nu ai niciun fel de legaturi.

  1. Dupa cum se vede “manipuleaza” chiar si FB. Nu poti lasa un comentariu, apoi Pop Nelu S comenteaza pe John Popp, care e tot el. Aici se vede ca nu-l duce capu: aceeiasi poza la ambele adrese!!! Trebuie dat pe mana justitiei, nu este corect si legal ceea ce face. Trebuie tras la raspundere.

 8. Ce nu inteleg eu…..Cum a ajuns intregistrarea “marturisirea sfasietoare de umilinta si regrete” a Adrianei Nita la acest prea-neprihanit John Popp? Detectivul care face interogatoriu este Nicu Oros, cum a ajuns la acest individ inregistrarea? Sau Nicu Oros, in lasitatea lui a pus piatra in mana nebunului si din umbra sta sa vada pana unde poate arunca un nebun cu piatra?? Pe lasul acesta il treage cineva la raspundere pentru fapta lui?

  1. E un mare curvar care si-a maltratat fiecare sotie pe care a avut-o.
   Ultima lui amanta a fost o fata cu vreo 20 de ani mai mica decât el
   Nu s-a asteptat sa-i spun asta și m-a injurat mai rau decât un golan de strada, blestemand in ultimul hal.

 9. Tulbura multa lume acest om stiu de el de pe vremea lui ceausescu .in cluj e cunoscut ca un gigi al penticostalilor,sper sa fie mantuit si el

 10. Dece nimeni nu spune ca acest individ a distrus si alți oameni printre care si V Pustan ?
  Oare nu ar trebui sa fie reabilitat si Pustan si luată toată blama de pe dinsul asa ca de pe Ianovici ?
  Tinind cont ca este vorba despre aceiași femeie s-ar cuveni sa se faca dreptate !

 11. Dumnezeu este Dumnezeu.

  …Dar se pare că Satan a câștigat și sufletul acestui biet pastor – sau ce este – prin ispitele bănești pe care i le tot trimite.

  Dacă ar ști, măcar pentru o secundă, cât de real este iadul și chinurile lui, întocmai ca și plăcerile pentru care își pune mântuirea în pericol, nu ar mai păcătui deloc… și i s-ar vindeca și “nebunia”

 12. Cum se face ca excomunicatul Ioan Pop devine necredibil pt ca este un ex, dar Florin ramane un om super credibil desi si el este tot un ex?…. Masurati cumva cu 2 masuri diferite?!

 13. Ce intriga… ce poveste… ce disperare! 🙂
  Mai oameni buni nu mai fiti idolatri… Nu-l mai ridicati pe pastorul excomunicat la rangul de idol.
  Hai sa vedem faptele din punct de vedere logic.
  1. Conducerea Cultului Penticostal excomunica prima data pe Ioan Pop (daca o fi fost vreodata pastor);
  2. Ioan Pop influenteaza din postura sa de excomunicat cu probleme grave de credibilitate conducerea Cultului Penticostal sa il excomunice pe pastorul Florin Ianovici.
  Cand mintea este intuncata de partizanat dus pana la gradul de idolatrie… rationamente logice precum silogismele simple sunt scurtcircuitate… iar mintea se scalda in intuneric.
  Ca sa nu mai spun ca in momentul in care faci o “dezvaluire” precum “conspiratia” unei persoane de a defaima pe altcineva trebuie sa vii cu probe…
  Dar daca asta ajuta la “reabilitarea” idolului nu mai conteaza nu-i asa?

 14. Un om al lui Dumnezeu nu ar face ce face acest individ! Eu cred ca este sub stapanirea diavolului, este unealta lui si face ce ii dicteaza diavolul sa faca. Bineinteles ca nimic nu e adevarat din ceea ce raspandeste el, dar chiar daca ar fi adevarat nici macar atunci tu ca om cu frica de Dumnezeu si cu iubire pt semeni nu poti sa arunci cu piatra in fratele tau, si sa strigi in gura mare! Dumnezeu sa aiba mila de acest John Pop, sau cum l-o fi chemand, ca tare rau este chinuit de diavolul! Trist este ca cei din Cult se lasa momiti de astfel de persoane, asta spune multe despre starea spirituala a celor din conducerea cultului! Dumnezeu sa il intareasca pe fr Ianovici, familia lui si sa ridice ca un biruitor iar diavolul sa ramana rusinat! Ne bucuram ca Domnul l-a intarit pe fr Pustan si nu sa lasat doborat de minciunile aruncate de diavolul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 85

Close