Editoriale

VEZI CE SPUNE VECHIUL TESTAMENT DESPRE IMIGRANŢII CARE INVADEAZĂ EUROPA

Prevestirile Vechiului Testament se adeveresc din ce în ce mai mult. O profeţie veche de 2.500 de ani s-a îndeplinit

Afluxul de imigranţi din Siria şi Irak a şocat o lume întreagă. Europa este în impas, oamenii se împart în două tabere, pro şi contra imigranţilor, dar această migraţie masivă spre continentul nostru a fost prevestită de foarte mulţi ani.Biblia vorbeşte chiar în Vechiul Testamentdespre dispariţia Siriei şi despre valul de oameni care vor pleca din această ţară.

legatura-intre-vechiul-testament-i-imigran-i_409635

Potrivit româniatv.net, în capitolul 17 dinCartea lui Isaia există un verset care prevesteşte tragedia ce va lovi Damascul (capitala Siriei): “Iată, Damascul este scos din numărul cetăţilor şi a rămas o grămadă de ruine”. Prevestirile din Vechiul Testament i-au alarmat pe cercetători, care au făcut legătura şi au ajuns la concluzia că distrugerile provocate de Statul Islamic(ISIS) au făcut din Siria “o grămadă de ruine”.

Conform antenasatelor.ro, Statul Islamiceste considerat armata care va duce la ştergerea Damascului de pe faţa Pământului. Potrivit capitolului din Vechiul Testament menţionat mai sus, mai există un verset care face referire la valul de oameni care vor invada ţările europene, în dorinţa de a scăpa de sub teroarea din ţara lor.

 Din spusele creştinilor, toate problemele cu care se confruntă omenirea în ziua de azi, bolile necruţătoare şi războaiele au fost prevestite în urmă cu 2.500 de ani, iar aceste lucruri nu reprezintă altceva decât venirea Apocalipsei. Lumea creştină este convinsă că toate aceste lucruri se întâmplă conform prevestirilor din Vechiul şi Noul Testament.

Pe de altă parte, există şi persoane care spun că Biblia nu ar trebui interpretată atât de dur, iar aceste comparaţii sunt inutile şi nu trebuie crezute. La fel cum se spune despreSUA că este Noul Babilon, se spune şi despre Statul Islamic că va transforma Siria într-o grămadă de ruine.

Nu este niciun secret  că ISIS a devenit una dintre cele mai puternice grupări teroriste, care are în custodia sa numeroase localităţi din Siria şi Irak, în care locuitorii sunt umiliţi, vânduţi, violaţi, decapitaţi, chinuiţi şi forţaţi să se alăture armatei Statului Islamic şi chiar religiei musulmane.

ro.blastingnews.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 14 =

Close