Informatii utile

Vă rugăm, nu ne mai deghizați în demoni!

Dragi părinţi, stimaţi profesori, vă scriu eu, copilul prezentului, dintr-o Românie de import, cu sărbători de import, legi de import, programe TV de import, suflete de import. În fiecare an, pe data de 31 octombrie, se schimbă ceva în viaţa mea. Celebrez moartea. Întunericul. Groaza. Sub tutela voastră, încep pregătirile intense pentru Halloween, un fel de „sărbătoare”, de fiecare dată parcă mai înspăimântătoare.

sus_1

In preajma acestei zile, vă văd pe voi, cei mari, comportându-vă ciudat, de parcă n-aţi mai fi voi înşivă. Cheltuiţi bani pentru a pregăti hainele de gală ale morţii, iar pe noi, cei mici, ne invitaţi să luăm parte, alături de voi, la acest carnaval terifiant.

Pe rând, noi devenim: draci, vampiri, monştri, vârcolaci şi vrăjitoare, întrecându-ne în sadism, răutate, cruzime şi cinism. Cum de nu înţelegeţi, dragi educatori şi părinţi, că noi ne îmbrăcăm aidoma şi sufletele? Colegii noştri de clasa a IV-a din SUA au mărturisit, după o petrecere de Halloween, că simt nevoia acută să ucidă pe cineva. De fiecare dată, după Halloween, se înmulţesc crimele şi violurile, creşte consumul de droguri şi alcool, se petrec accidente grave. Ce vreţi să faceţi voi din noi?

De ce nu serbăm viaţa, iubirea şi frumuseţea? De ce avem nevoie de surogate, când Dragobetele, o sărbătoare a iubirii populare de pe meleaguri autohtone, îmbină atât de frumos tradiţiile şi cultura poporului român? Nimeni nu ne poate impune ce să iubim şi ce să urâm! Dacă am ajuns să iubim întunericul şi moartea atât de mult, încât să le celebrăm cu fast în şcoli şi grădiniţe, înseamnă că suntem un popor mort. Aidoma sărbătorii de Halloween, care nu reprezintă decât o invocare a forţelor răului şi a întunericului.

Citește și:  Când au apărut diavolii?

Am vrea şi noi, copiii din România, să ne îmbrăcăm o dată pe an în îngeri luminoşi. Sau în zâne bune. Sau în personajele din basmele noastre româneşti. Vrem o sărbătoare a poveştilor. Nu vrem să ne mai trezim noaptea plângând, fiindcă voi ne-aţi fabricat coşmaruri, în industria numită Halloween. Vrem să învăţăm să iubim, nu să urâm. Să ocrotim viaţa, nu să ne ucidem semenii. Să Îl iubim pe Dumnezeu, nu să invocăm puterile iadului.

An de an, suntem instruiţi, încă de la grădiniţă, cum să ne confecţionăm garderoba de Halloween, alcătuită din pelerine, coarne de draci, coifuri de vrăjitoare, măşti groteşti, costume cu capete de fiare, mumii, schelete. Educatoarele ne învaţă să ne pictăm feţele cât mai odios, mulţi dintre noi purtând pe frunte cruci răsturnate. Ni se spune că totul este o glumă, dar să fie oare aşa?!

Cu sufletele noastre nu-i de glumit, dragi părinţi! Opriţi acest joc periculos de-a moartea, stimaţi educatori! Vă rugăm, nu ne mai deghizaţi în demoni!

Domnilor inspectori şcolari, domnilor profesori! Nu transformaţi şcoala în platou de filmare pentru producţii horror! Sunteţi creştini, urmaşi ai unor oameni care s-au jertfit pentru ţară! Nu le întinaţi memoria, nu pătaţi obrazul ţării, implicând cele mai curate şi mai nevinovate fiinţe în manifestări care nu au nimic de-a face cu tradiţiile şi credinţa neamului nostru şi nici cu procesul instructiv-educativ. Menirea dumneavoastră este aceea de a forma caractere, nu de a le deforma, schilodind sufletele copiilor după măsura unui pat al lui Procust, impus de puteri străine. Căci pentru fiecare suflet distrus în acest fel, veţi avea cu toţii de dat un răspuns.

Citește și:  Cine au fost Nefilimii?
Tags

Informatii similare

7 Comments

 1. “Nu ne mai…”?

  Ce l-au învățat părinții pe acest copil? Că este o ființă care nu poate gândi singură, care nu poate decide singură, că nu poate exprima liber o opinie contrară ideilor părinților lui? Au crescut o marionetă? Un răspuns afirmativ la aceste întrebări mă duce cu gândul mai degrabă la “învățături” conservator-ortodoxe, nicidecum la învățături ale unor părinți care sărbătoresc evenimente “de import”.

  Nu te împiedică nimeni să te costumezi în Făt Frumos sau în vreun personaj “bun”.

  Ăla care a scris articolul habar nu are că săptămâna viitoare la ortodocși are loc o un eveniment dedicat comemorării morților – Sâmbăta Morților.

  All Hallows’ Eve precede All Hallows’ Day, sărbătoare a creștinismului occidental, care nu are nimic malefic în ea.

 2. Sarbatoarea satanista HALLOWEEN trebuie, fie interzisa in INVATAMANTUL PUBLIC (scoli/gradinite), fie optionale. Satanistii n-au decat sa sarbatoreasca in templele si adunarile lor! Iar ignorantii care spun ca aceasta sarbatoare tine de basme, sa se informeze: Halloweenul este o parodiere a colindelor de Craciun, de Haloween satanistii facand sacrificii umane si se impartasesc cu sangele victimelor!
  https://www.youtube.com/watch?v=lzoN9FYkjp4
  http://www.cunoastelumea.ro/halloween-sau-cea-mai-mare…/
  Cat despre ateii care bat moneda pe inducerea fricii de diavol prin predarea orei de religie, in afara ca incurajeaza filmele, jucariile si pozele cu dinozauri, mai nou, in virturea a aproba tot ceea ce Biserica interzice, au imbratisat si Haloween-ul. Monstrii, vrajitorii, zombii, viermii, paianjenii, pietrele funerare, sangele, vampirii, diavolii, fantomele, trupurile dezmembrate, craniile, scheletele etc. sunt binevenite, motivul invocat fiind ca acestea sunt „funny”. Vedem cat de „funny” sunt prajiturile si torturile de Halloween la care niste minti bolnave expun copiii (netul plin).
  https://www.youtube.com/watch?v=_OdNsZtsz3o
  https://www.youtube.com/watch?v=sAYleWv83VY
  De ce filmele de groaza sunt difuzate dupa o anumita ora? Nu pentru a evita expunerea copiilor la ORORI? Ce cauta atunci Sarbatoarea Noptii Groazei in scoli si gradinite?
  https://www.facebook.com/MakeUpMongolia1/?fref=ts
  https://www.facebook.com/groups/263575360433691

 3. Offf Doamne, mare ti-e gradina…faptul ca Halloween-ul a devenit o “sarbatoare” atat de comerciala (una dintre cele mai bune pentruvfacut bani), nu e vina nici a parintilor si nici a profesorilor. Iar daca asta intelegivtu “copilule din prezent” ca înseamnă Halloween-ul, înseamnă ca te uiti prea mult la televizor…ai Google, ai Wikipedia, ai INTERNET copilule din prezent. Iti ajung doua click-uri sa descoperi originile acestei “sărbători importate” si sa schimbi ideea despre tot ceea ce ai scris mai sus…sunt de acord ca se exagerează in toata lumea in ziua de azi, dar tu poti asculta cumintel si de “Adrian” care ti-a răspuns mai sus (având in vedere ca asculti de toti ceilalti atunci când te costumezi in personaje terifiante), si poti deveni Fat-Frumos, doar ca sa nu mai ai cosmaruri si sa visezi cum zbori pe un cal alb cu aripi….pentru ca un vis cu zâne si ingerasi te “formează” mult mai mult ca OM decât un cosmar, clar…bine, pa ?

 4. Atat va duce capu ‘ ? Sa mintiti si mai mult ? Vai de capu’ vostru oameni prosti ce sunteti , prostia asta nu va doare ? Nu ati obosit sa fiti atat de prosti?

 5. Trebuia sa știu ce va urma de când am accesat site-ul. Totuși, rămân din nou surprinsa văzând cum gândiți, oameni sfinți și buni.
  Primul lucru pe care îl învățați după iubire și bunătate e sa nu judecați. Dar nici asta nu o faceți cum trebuie.
  Cum asociați fiecare prostie cu Satana e ridicol și primitiv! Si in legătură cu incendiul…aceeași discutie. Dacă asta înseamnă rock atunci ce gen muzical asculta Dumnezeu ?
  Respecte pentru copilașul care a redactat struțo cămila asta spălată pe creier și îndoctrinată de Preafericitul. Noroc în viața.

 6. Câţi ani ai “puişor”? Compunerea cu care crezi că poţi să mă păcăleşti (pe unii chiar i-ai păcălit, din păcate) se numeşte într-un singur cuvânt, MANIPULARE! Ar trebui să cam ştii ce înseamnă ! Rari sunt copiii care, chiar la o vârstă spre adolescenţă, scriu în forma pe care o prezinţi dar tu nu te numeri printre aceştia. Mai mult de o pagină şi jumătate, hai să zicem două, nu scriu nici picaţi cu ceară, aşa că m-am adresat, de fapt, neruşinatului de adult care ţi-a intrat cu bocancii în suflet înlocuind candoarea vârstei tale cu urâţenia decrepită a răului suprem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

Close