Articole X

Unul din proiectele de țară despre care nu ați știut: Recomandarea OMS să se predea educație sexuală obligatoriu de la trei ani. România a semnat că este de acord – Știri pentru viață

In sfarsit a aparut un soi de traducere in romana a standardului OMS pentru educatie sexuala, standard aparut in engleza in 2010, chestie pentru care Romania a semnat ca este de acord, inca din 2011.

Din 2012 scriu despre enormitatile vizavi de educatia sexuala necesara inca din gradinita, educatie sexuala care trebuie sa fie comprehensiva pentru ca restul „educatiilor sexuale posibile” (prin abstinenta, stiintifica sau facuta doar de parinti) sunt imposibile pentru OMS.

Este un dezastru, sincer, dar daca nu o sa va faceti timp sa cititi originalul in engleza sau franceza, chiar daca este un text urias, aproape 70 de pagini, nu veti intelege nimic din monstruozitatea pe care Romania a decis deja, in 2011, sa o introduca in scolile si gradinitele romanesti.

Ceea ce este de speriat insa, cu adevarat, este minutiozitatea cu care se tese panza de paianjen in Romania.

Din 2011 urmaresc modificarile de legi, mai mici sau mai mari, care faramiteaza autoritatea parentala pentru a putea implementa, ins farsit, acest standard OMS in Romania.

Ce discutii publice s-au facut despre acest acord semnat de catre Romania, deja?

Abia in 2018 apare, iata, o traducere, cat de cat a acestui standard OMS.

Nu intelegeti ca el a fost ascuns opiniei publice, ca in acest timp sa apara doar opinii sporadice ale unor oameni care, ca si mine, au vrut sa citeasca, sa caute pe net surse oficiale si le-au si gasit. Doar ca fiind atat de putini, atat de neinsemnati, am fost catalogati ca nebuni, conspirationisti, adeptii drobului de sare.

Citește și:  Intelectual homosexual despre homosexualitate: Un stil de viață incompatibil cu moralitatea și care distruge căsătoria; „atât de singuri, că își doresc SIDA”

Nu puteai convinge pe nimeni ca merita sa citeasca o tona de pagini in engleza sau franceza.

Din aceasta cauza se cere azi ca invatamantul sa devina obligatoriu de la 4 ani, in Romania!

Nu va faceti iluzii, ii doare in cot de cati analfabeti functionali scot pe banda rulanta de pe bancile scolilor, ba chiar sunt utili niste viitori adulti capabili sa preia doar lozinci, nu sa si inteleaga sensul profund si implicatiile lozincilor pe care le striga.

Important pentru ei este sa poata implementa acest standard OMS, iar daca recomandarea OMS este sa se predea educatie sexuala, obligatoriu, de la varsta de trei ani, nu uitati ca Romania a semnat ca este de acord cu implementarea acestei recomandari.

Cine era la putere in 2011, la noi?

Ce trebuie sa acceptati, chiar daca e dureros, e ca exista consens politic pentru implementarea acestui standard. A existat si nu a incetat sa existe consens politic, inca de atunci.

Cam asta e unul din proiectele de tara despre care nu ati stiut. Pas cu pas, se va ajunge si la implementarea standardului OMS.

Intre timp, romanii, facuti arsice de disputa pe varii teme, intretinute abil de media, nu mai au puterea sa distinga graul de neghina.

Intre timp, invatamantul a devenit obligatoriu de la 3 ani, in Franta.

Citește și:  Eros, religie, tabu

Cum educatia sexuala este obligatoriu recomandata sau recomandata obligatoriu pentru copii, incepand cu varsta de 3 ani, conform directivei OMS din 2010, pe care si Romania a semnat-o, nu ma mira ca si invatamantul devine obligatoriu.

Noi invatam, nu gandim!

SURSA

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

Close