Stiri interne

Unui pastor din Arad nu i se mai permite intrarea în SUA după ce a predicat împotriva lui Trump

https://youtu.be/ibUkOAYbEzs

Surpriză neplăcută pentru arădeanul Emanuel Fedur, pastorul bisericii Elim din Phoenix, Arizona, care se află în imposibilitate de a se întoarce în Statele Unite ale Americii după o vizită în România.

Refuzul autorităților americane de a-l reprimi pe Emanuel Fedur este pus pe seama unei predici critice pe care acesta a avut-o la adresa politicii de imigrare a lui Donald Trump.

În predica sa, pastorul anticipa ce se va întâmpla în America, în cazul în care un anumit candidat la președinție va câştiga alegerile.

Potrivit unor surse din biserica Elim, Fedur venise în SUA cu viză de student, avea dosarul de emigrare permanentă depus, dar nu a obţinut, încă, „Green Card”-ul.

newsar.ro

Citește și:  Emi Fedur critricat in termeni duri de un pastor din America
Tags

4 Comments

  1. Așa ziși “creștini” care au plecat in America pentru un trai mai bun…au fugit se sărăcia din România si nu cumva sa mai ajungă cineva la ei…doar in vizita sa se laude ei cu ce au! Repede i-au făcut papucii bietului Pastor mult criticat acum ca a ieșit Trump! Turnători ..fățarnici …Lăudăroși …mândri..și alte calități care le mai aveți!

  2. Sarmanul pastorel, ca Trump chiar stie de prezenta lui in america. Hai, nu va mai victimizati atat. Habar nu are Trump cine este acest pastorel. Tare va mai place sa va dati in spectacol, sa deveniti in centrul atentiei.

  3. Esti chemat sa predici pe Hristos cel Rastignit, nu sa faci politica de la amvon.
    Tare ti-e frica ca intr-o zi vor fi dati penticostalii afara din America si nu mai puteti trai in lux

  4. De grija lui Emanuel Fedur nu mai dormea Trump !
    Parca emanuel Fedur a inventat apa calda.
    Cu ce neobrazare critici presedintele tarii de adoptie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 77

Close