Educatie

Unde era Dumnezeu în momentul incendiului din Club Colectiv? Era exact în același loc, în care era și în urma cu aproape 2000 de ani, când Fiul sau era în agonie, scuipat și înjunghiat, pe Crucea de pe Golgota

Unde era Dumnezeu in momentul incendiului din Club Colectiv ? Faina intrebare !

Era exact in acelasi loc, in care era si in urma cu aproape 2000 de ani, cand Fiul sau era in agonie, scuipat si injunghiat, pe Crucea de pe Golgota.

12208469_10156121230025361_6846001403615541528_n-590x443

Dumnezeu l-a creat pe om dupa chipul sau, iar apoi L-a inzestrat cu RATIUNEA de a gandi, VOINTA de a face si AFECTIVITATE, pentru a IUBI. Toate acestea pentru ca omul sa poata deveni si dupa Asemanare cu El, pentru a-L indumnezei.

Off … dar Dumnezeu i-a mai daruit ceva omului: LIBERTATEA… libertatea de a alege, libertatea de a-L crucifica chiar pe Dumnezeu, libertatea de a da cu pietre, chiar daca pentru asta a trebuit sa poarte EL Insusi povara acestei SUFERINTE ! Dumnezeu a ramas intotdeauna fidel creatiei Sale. Nu si-a retras niciodata darurile, chiar si atunci cand omul a optat pentru a-L nega !

NU DUMNEZEU este cauza RAULUI ! RAUL are legatura cu optiunea omului !!!

La Club Colectiv, NU Dumnezeu a taiat bilete la intrare … NU Dumnezeu a dat aprobarile de functionare pentru acel loc, NU El a facut sa dispara extinctoarele si nici Sprinklerele… nu El s-a jucat cu artificiile … nu EL, ci oamenii, semenii nostri !

In schimb, El se afla in fiecare lacrima pe care o varsa omul aflat in suferinta … si pe fiecare cruce despre care avem senzatia ca ne apartine.

George Grigoriu  

Tags

2 Comments

 1. Foarte adevarat..din pacate putin insa intele acest lucru..Multi se intreaba ..De ce Dumnezeu a lasat sa se intample acest lucru? Nu el a lasat ci noi oamneii permitem prin actiunile noastre sa se intample astfel de lucruri.

 2. „La Club Colectiv, NU Dumnezeu a taiat bilete la intrare … ”
  La biserica X (puneți ce biserică vreți din orice denominațiune alegeți) NU Dumnezeu vă cere să pupați moaștele, să dați daruri și zecime…

  „NU Dumnezeu a dat aprobarile de functionare pentru acel loc, ”
  Nu Dumnezeu a dat aprobare pentru construirea atâtor biserici + catedrala neamului…

  „NU El a facut sa dispara extinctoarele si nici Sprinklerele… ”
  Nu EL a făcut să dispară ajutoarele primite din străinătate PT. SĂRACI (le-au luat conducătorii bisericii… știu ei care)…

  nu El s-a jucat cu artificiile … nu EL, ci oamenii, semenii nostri !
  nu El v-a zis că trebuie să cumpărați și să aprindeți lumânări… nu EL ci oamenii, semenii noștri!

  În concluzie: mai ușor cu Dumnezeu să faceți voi supoziții ce a făcut și unde era… Și dacă ne luăm după Biblie, Fiul Său pentru asta a venit pe planeta Pământ, să moară pentru iertarea păcatelor oamenilor, deci era în delegație cum s-ar zice și evident Dumnezeu era acolo unde trebuie să fie… peste tot și nicăieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 86

Close