Stiri externe

Un tânăr creștin este împușcat în plină stradă

Creștinii din Pakistan, ce deseori sunt ținta unor atacuri fățișe ale majorității musulmane, de cele mai multe ori fiind invocată restrictiva și obtuza lege a blasfemiei, sunt de asemenea obiectul umilințelor și a abuzurilor unei justiții părtinitoare, ce îi favorizează pe musulmani, în defavoarea minorității creștine. Un astfel de exemplu recent este un tânăr creștin ce a fost împușcat în plină stradă, după ce acesta a refuzat să curețe o toaletă într-o duminică, când era ziua lui liberă.

Noman Munir Masih, un tânăr de 20 de ani din Sheikhupura, provincia Punjab, era singurul ce susținea financiar familia lui, de credință penticostală, după ce tatăl lui a murit în urmă cu doi ani, conform site-ului Morning Star News. Mama lui mai are trei băieți și două fete.

Masih lucra în departamentul de curățenie al orașului, la fel cum fac mulți creștini ce sunt obligați să muncească în astfel de locuri, ce sunt prost plătite în Pakistan. Tânărul s-a prezentat la locul său de muncă în ziua de 20 Martie, la ora 6 dimineața, unde după ce a făcut prezența, s-a deplasat împreună cu un alt tânăr și cu unchiul lui, spre Mandiala Road, o șosea din zonă unde avea să muncească în ziua respectivă. Chiar înainte să plece de la muncă, doi bărbați cu o motocicletă s-au apropiat de ei și unul a scos un pistol și l-a împușcat pe Noman pe loc, împușcătura fiind fatală. Un suspect a fost arestat.

Citește și:  Iran:Patru barbati ar putea fi biciuiti pentru ca au baut vin in timpul impartasaniei

Citeste mai mult aici

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 81 =

Close