Stiri externe

Un spion al gruparii teroriste ISIS s-a convertit la Hristos, dupa ce s-a infiltrat in biserica pentru planificarea unui atac

Un militant al grupului terorist ISIS a intrat intr-o biserica pentru a spiona si a planifica un atac in randurile crestinilor. Aici insa, mesajul Evangheliei i-a atins inima si teroristul a vrut sa stie mai multe despre Mantuitorul Iisus Hristos.

Ghassan Thomas este pastor la biserica unde s-au intamplat aceste lucruri. El a fugit din Irak impreuna cu familia dupa nenumaratele amenintari pe care le-a primit de la islamistii radicali.

S-a stabilit in Turcia si a deschis o noua biserica cu scopul de a ajuta spiritual si umanitar pe refugiatii din Siria si Irak, relateaza Acontecer Cristriano.

Vreau sa ajut acesti oameni, deoarece si eu sunt un refugiat, sunt exact ca ei si ii inteleg foarte bine”, a declarat Thomas.

Intr-una din zile ISIS a trimis un spion sa culeaga informatii de la biserica unde pastorea Thomas, cu scopul de a declansa ulterior un atac impotriva crestinilor.

O schimbare radicala a avut loc dupa ce spionul jihadist a ascultat predica pastorului: a luat decizia care i-a schimbat intreaga viata de pana atunci, s-a hotarat sa-L urmeze pe Iisus.

Fostul membru al serviciului de securitate al ISIS se numeste Mohamed si are pe constiinta multe crime. I s-a ordonat sa omoare o intreaga familie, apoi i s-a cerut sa se intoarca la locul crimei pentru a mai ucide inca o persoana din acea familie care ramasese in viata.

Citește și:  Germania interzice circumcizia bazată pe motive religioase

spion

Citeste mai multe aici

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =

Close