Informatii Crestine

Un pastor avertizeaza intr-o emisiune televizata: „Prabusirea Americii este inevitabila”

Pastorul Robert Jeffress a avertizat intr-o emisiune televizata ca „prabusirea Americii este inevitabila”, iar tara va „face implozie” daca nu va declansa o renastere spirituala reala.

In timpul interviului, Robert Jeffress, pastor al bisericii First Baptist Dallas (care numara 12.000 de membri) si unul dintre consilierii apropiati ai presedintelui Trump, a explicat ca natiunile se prabusesc in acelasi mod ca si cladirile care sunt demolate: se pune explozibil pe structura de rezistenta, se detoneaza, iar dupa o scurta perioada se prabusesc brusc, prin implozie.

„In ultimii 50 de ani au existat trei decizii controversate ale Curtii Supreme a Statelor Unite, care au slabit infrastructura spirituala si morala a tarii, astfel incat prabusirea este inevitabila. Explozibilul a fost detonat si ne aflam in scurta perioada dinaintea imploziei”, a spus Jeffress.

Pastorul a nominalizat care sunt cele trei sentinte care au dus la destabilizarea Americii: Engle vs. Vitale – prima dintr-o serie de decizii care interziceau religia in spatiile publice; Roe vs. Wade – care a legalizat avortul; si Obergefell vs. Hodges, care a legalizat casatoria intre persoane de acelasi sex.

„Nici o natiune nu poate supravietui daca Il interzice pe Dumnezeu in spatiul public, sarbatoreste uciderea copiilor sai si distruge cea mai elementară unitate a societatii, adica familia. De aceea este foarte important ca toti crestinii sa devina sare si lumina in America, a declamat Jeffress.

Citește și:  Descoperire: Imaginea sculptată a Turnului Babel

Intr-o postare recenta pe blog, acesta a spus ca doua dintre semnele Sfarsitului Timpului sunt – inselaciunea spirituala si conflictul international – si a adaugat ca aceste lucruri cresc in „intensitate si frecventa”.

Citeste mai departe pe: afirmativ.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 50

Close