PersecutiiStiri externe

Un pastor a fost torturat, batjocorit si obligat de extremisti hindusi sa mearga prin oras calare pe magar

Un grup de extremisti hindusi au torturat un pastor si apoi l-au obligat sa mearga prin oras calare pe un magar.

Grupul de hindusi extremisti numit „Bajrang Dal” l-a capturat pe tanarul pastor pe nume Avdhesh Savita si l-au torturat din cauza dedicarii si credintei sale fata de Dumnezeu.

hindusi

Ca sa-l umileasca, membrii grupului l-au ras pe jumatate de cap, o spranceana si o parte din mustata. Apoi l-au suit pe un magar si l-au purtat in procesiune pe strazile unui oras din statul Uttar Pradesh, informeaza Actualidad Cristiana via afirmativ.com

Avdhesh Savita, in varsta de 36 ani, a devenit ucenic al lui Isus in urma cu sase ani si a servit in satul Randar unde locuieste impreuna cu sotia si cei patru copii. Predicile lui au deranjant pe liderii religiosi din sat, care l-au acuzat ca ar fi „fortat” trei hindusi sa se converteasca la crestinism.

In plus, pastorul a mai fost acuzat ca a „blasfemiat si pangarit” statuile zeilor hindusi. Dar cea mai mare si mai grava acuza este aceea ca el ar fi fortat pe cei trei convertiti sa manance carne de vita. Aceasta este considerata o adevarata crima, deoarece sacrificarea bovinelor este pedepsita de Constitutia din India.

Faptul ca pastorul provine din comunitatea Dalit, a contribuit la faptul de a fi umilit public, deoarece membrii acestei comunitati sunt considerati o casta inferioara.

Citește și:  Templul satanic scoate la loterie avorturi gratis și recunoaște că avortul copiilor nenăscuți este un ritual satanic

Fiicele pastorului in varsta de 14 si 16 ani si cei doi fii de 8 si 11 ani, au fost nevoiti sa paraseasca scoala. Ei se tem sa nu fie rapiti sau insultati in public asa cum s-a intamplat cu tatal lor. Intreaga familie intentioneaza sa paraseasca satul de teama represaliilor.

Intr-o declaratie data presei, Savita a afirmat ca multimea vroia sa-l omoare taindu-l in bucati. El le-a spus rapitorilor sai ca este gata sa moara pentru Isus si ca nu-si va renega credinta. Atunci a fost pus pe un magar care semnifica bataie de joc in cultura locala.

Pastorul Savita a declarat: „Sunt recunoscator pentru privilegiul de a fi persecutat din cauza Domnului meu. M-am rugat tot timpul si nu-mi era teama de moarte. Stiam ca viata mea este in mana Mantuitorului”.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =

Close