Stiri externeVideo

UN NOU DOCUMENTAR EXPLOREAZĂ RĂDĂCINILE SATANISTE ALE MIȘCĂRII PRO-AVORT

„Atunci Menahem a bătut Tifsahul şi pe toţi cei ce erau în el, cu ţinutul lui dinspre Tirţa; l-a bătut pentru că nu-şi deschisese porţile. Şi a spintecat pîntecele tuturor femeilor însărcinate.” II Regi 15:16 (Biblia Israelului ™)

În urmă cu zece zile, un grup anti-avort a lansat un documentar de 22 de minute intitulat „Avortul: o doctrină a demonilor”. Filmul a venit ca urmare a experiențelor grupului în care activiștii lor au observat o legătură între eforturile pro-avort și proclamații de satanism.

„La început, ne-am întrebat dacă experiența noastră a fost unică sau dacă există o legătură legitimă între apărarea avortului și satanism”, a declarat fondatorul grupului, Mark Harrington, în cadrul emisiunii sale de radio. „Deci, am început să investigăm. Și ceea ce am găsit nu este deranjant. Echipa noastră a început să producă un film pentru a împărtăși rezultatele noastre.

” Filmul notează rădăcinile religioase ale mișcării anti-avort și apoi ilustrează baza „religioasă” corespunzătoare a mișcării pro-avort din satanism.

„Sataniștii și susținătorii avortului cred foarte mult în „ autonomie corporală”, a spus Harrington. „Pentru satanist, apărarea accesului la avort este o formă demnă de închinare, deoarece unul dintre principiile lor afirmă: „trupul cuiva este inviolabil, supus propriei voințe. ”Doctrina satanică a autonomiei absolute asupra propriului destin a devenit pro-avort proclamand lozinca „Corpul meu, alegerea mea”.

Acest principiu este explicit menționat pe site-ul Templului Satanic, care pledează și pentru „drepturile de reproducere religioase”. În mod ironic, Templul Satanic pledează și pentru „Proiectul de protectie a Copiilor”, care funcționează împotriva „pedepsei corporative în școli”.

In cadrul filmului a fost intervievat Zachary King care a început să practice magia la zece ani și s-a alăturat unui legământ satanic la 13 ani. Când a împlinit 15 ani, a asistat la primul său avort ritualic, unde obiectivul era să isi puna sânge pe mâini. La 21 de ani, a fost numit vrăjitor de înalt legământ. La momentul la care a părăsit satanismul, King asistase la realizarea a 146 de avorturi.

Citește și:  Apocalipsa este aproape! Mancare din bebelusi avortati,delicatesa pentru bogatanii chinezi

„Când faceți un avort, sângele este agentul obligatoriu în orice lucru satanic. În cele din urmă, se doreste sângele copilului. Pentru că acesta este un sacrificiu satanic”, a spus King în film. „Mulți oameni cred că diavolul este zeul lor.”

Documentarul compară avorturile cu sacrificarea copiilor care a fost practicata ca parte a idolatriei, un exemplu fiind zeul fenician Moloch. În plus, sacrificiul copiilor a fost folosit si de incașii sud-americani. Filmul observă că aceste practici erau incompatibile cu cultura iudeo-creștină. Trebuie menționat că YouTube a eliminat previzualizarea documentarului.

Iată-l pe Vimeo:

Sursa: https://www.breakingisraelnews.com/140107/new-documentary-explores-satanist-idolatrous-roots-pro-abortion-movement-watch/ Traducere: Saccsiv

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 87

Close