Stiri externe

UN CUPLU AVERTIZEAZĂ CĂ FIICA LOR AR FI PUTUT MURI DACĂ ŞCOALA LE-AR FI ASCUNS PARTICIPAREA EI ÎNTR-UN CLUB LGBT

În sfârşit, un cotidian din Alberta, Canada, subliniază pericolele proiectului de lege 24 în loc să joace pe ritmul cântat de Rachel Notley şi Partidul Nou Democrat. Într-un articol intitulat ,,Un cuplu avertizează că fiica lor ar fi putut muri dacă se respectă noua lege GSA[1]”, Calgary Herald a dezvăluit de ce este atât de perfid să foloseşti legea pentru a crea o prăpastie între copii şi părinţii lor:

,,Părinţii unei fete autiste din Alberta de Sud îi avertizează pe alţi părinţi că dacă proiectul 24 ar fi fost lege în ultimii 2 ani, este foarte probabil că fiica lor de 14 ani s-ar fi sinucis. Părinţii, care au cerut ca numele lor să fie schimbate şi identităţile ascunse pentru a proteja intimitatea fiicei lor, insistă pe lângă guvernul Partidului Nou Democrat al lui Rachel Notley să ‘nu-i excludă pe părinţi din vieţile copiilor lor’ şi să ‘introducă unele nuanţe’ în proiectul 24, care a devenit lege în Alberta pe 15 noiembrie”.

Aici trebuie subliniate două lucruri: mai întâi părinţii nu încearcă doar să o protejeze pe fiica lor. Ei se protejează şi pe ei înşişi de legiunile de războinici în culorile curcubeului care folosesc reţelele de socializare pentru a se năpusti asupra oricui nu este de acord cu agenda lor, şi ar fi primii care să-i murdărească pe aceşti părinţi cu tot felul de etichetări. Fiindcă opunându-se agendei introduse de mulţimea LGBTQ şi aliaţii săi politici, ei au devenit ţinte indiferent de ce opinii au asupra unei varietăţi de chestiuni. În al doilea rând, aceşti părinţi descriu cu exactitate proiectul 24: este, în realitate, o încercare de a-i ,,exclude pe părinţi din vieţile copiilor lor”.

Citește și:  Interzicerea Liturghiilor: episcopii francezi atacă decizia la Curtea Constituțională

,,Proiectul de lege 24 stabileşte că este ilegal ca educatorii să spună părinţilor dacă copilul lor a intrat într-o uniune/club homosexual-heterosexual la şcoală. Dar acest cuplu – care va fi numit Sarah şi Stephen pentru scopurile acestui articol – spun că fiica lor de clasa a IX-a a ajuns într-un ‘loc întunecat’ după ce a intrat în clubul GSA din şcoala ei.

‘Cred că această lege va pune în pericol copiii, lucru care este opus faţă de ceea ce încearcă să obţină prim-ministrul Notley’, a spus Stephen, om de ştiinţă, care lucrează în industria energetică şi care spune că el susţine cluburile GSA, ca întreaga familie. Fiica cuplului a început clasa a VII-lea la gimnaziul ei în toamna anului 2015 la vârsta de 12 ani. Cam în această perioadă, ea a ajuns la pubertate – lucru care a tulburat-o. Fata, care va fi numită Jane în acest articol, are dismorfofobie, o boală pe care Clinica Mayo o descrie ca ‘tulburare mintală în care nu poţi să te opreşti din a te gândi la una sau mai multe imperfecţiuni sau defecte percepute în înfăţişarea ta’.

În cursul şcolii elementare, Jane a suferit de anorexie, boală pe care a depăşit-o cu ajutorul părinţilor şi a consilierii şi frecventării de clinici pentru tulburări de alimentaţie. La începutul anului şcolar 2015, părinţii au observat că Jane era mai neliniştită ca de obicei. În cele din urmă, un profesor le-a spus părinţilor îngrijoraţi că Jane a intrat în clubul GSA al şcolii şi ei au fost ‘pe deplin mulţumiţi de acest lucru. Ne-am gândit că ar fi un loc sigur pentru ca ea să întâlnească noi prieteni, să ia poziţie împotriva hărţuirii şi să înveţe că fiecare este diferit’, a spus Stephen.

Citește și:  Erdogan DECLARĂ JIHADUL: „CREŞTINII SUNT TERORIȘTI”

Citeste mai departe aici

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 22

Close