Diverse

Un barbat de 51 de ani din Arabia Saudita s-a CASATORIT cu o fetita de 6 ani

Urmand exemplul profetului Muhammad, un barbat de 51 de ani se va casatori cu o fetita de 6 ani!

Acest lucru se intampla in Arabia Saudita, tara care construieste moschei si sustine fundatii islamice in toata lumea, inclusiv in Romania!!! (vezi fundatia “Islamul Azi” www.islamulazi.ro)
Putem noi convietui oare in Europa cu exponentii unei astfel de mentalitati?
Vom ajunge sa permitem si in Europa asa ceva in numele tolerantei si multiculturalismului?

saudi-610x300

Potrivit Scripturilor sunnite, Aisha, una din sotiile lui Mahomed, avea 6 ani cand s-a casatorit cu profetul, iar casatoria a fost consumata cand aceasta avea 9 ani. Aisha a ramas alaturi de profet timp de 9 ani, pana la moartea acestuia.

Probabil aceasta legenda a stat la baza recentei decizii a unui unui barbat saudit de 51 de ani de a se casatori cu o copila de sase ani, informeaza JewsNews.

In 2011, ministerul justitiei din Arabia Saudita a incercat sa dea o lege care sa stabileasca o varsta minima la care fetele se pot casatori, insa invatatii nu au dat niciun raspuns acestei initiative, ba mai mult, in 2014, marele muftiu al Arabiei Saudite, Shaikh Abdul Aziz Al Shaikh, a declarat ca nu este nimic in neregula ca o fata sub varsta de 15 ani sa se marite, chiar cu un barbat cu 50 de ani mai in varsta decat ea.

Citește și:  Franța legalizează pedofilia: 13 ani ar putea deveni vârstă minimă pentru consimțământul sexual

www.aktual24.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 91

Close