Stiri externe

Un ateu castiga 100.000 de dolari din vanzarea Bibliei – afla povestea lui

Un american castiga 100.000 de dolari pe an din vanzarea unei aplicatii ce ofera continutul Bibliei, cu toate ca este ateu.

In februarie 2012, Trevor McKendrick a aflat ca o ruda castiga intre 8.000 si 10.000 de dolari pe luna din vanzarea aplicatiilor mobile pentru produsele Apple. Asa ca s-a gandit ca si el poate face acelasi lucru scrie ziare.com

Trevor-app-biblia-638x425Asa ca s-a uitat in topul celor mai profitabile aplicatii din App Store pentru a-si face o idee.

“Mi-am dat seama ca erau cateva aplicatii ce ofereau continutul Bibliei in spaniola, dar care erau groaznice”, a spus McKendrick.

In consecinta, el a angajat un programator roman (sursa citata nu mentioneaza numele sau) sa ii faca o aplicatie pe aceasta tema, care s-a vandut bine.

Apoi, el s-a gandit sa realizeze o versiune audio a aplicatiei, care a avut un succes urias. In acel moment, americanul si-a dat seama ca acesta poate fi un mod de viata.

Cati bani castiga

La inceput, McKendrick a obtinut intre 5.000 si 6.000 de dolari pe luna din varianta audio a Bibliei in spaniola. In primul an, vanzarile i-au adus 73,034 de dolari, iar in urmatorul suma a crescut la 100.134 de dolari.

El a precizat ca nu investeste foarte mult timp in aceasta aplicatie, doar o ora pe zi. Insa are, totusi, o problema, care e legata de moralitate.

In ciuda faptului ca vinde Cartea Sfanta, McKendrick este ateu. El a renuntat la religia sa (mormonism) pentru ca avea dubii in legatura cu principiile acesteia.

Dar exista unele persoane care ii trimit mailuri in care ii cer sa se roage pentru ei si pentru familiile lor. “Au impresia ca sunt un fel de propovaduitor”, a marturisit acesta.

“In momentul in care ceri asa ceva unui dezvoltator de aplicatii… e clar ca nu esti intr-o situatie prea buna. Iar acest lucru ma apasa putin”, a incheiat americanul.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Close