DiverseVideo

Ultimele pregatiri pentru APOCALIPSA! Cum se fac bani pe “sfarsitul lumii” si cat costa supravietuirea

Comentariu Apărătorul: Fraţilor să ne trezim duhovnicește și să nu ne tulburăm prin provocări diavolești. Astfel vor să ne îndobitocească pe toţi și după 21 decembrie să ne zică: Ce tot de sfârșitul lumii vorbiţi, iată l-am așteptat și nu a fost nimic, nu va mai i  în veacul nostru, sul ete al meu mănâncă, bea și veseleștete! Dar să nu uităm, noi creștinii, că ziua și ceasul acela nu-l cunosc nuci îngerii ci numai Tatăl cel ceresc.

apocalipsa2-590x359

Conform protv.md, presupusul sfarsit al lumii mobilizeaza oamenii din mai multe tari pentru a se pregati serios de supravietuire. De la autoritati si pana la comercianti – toti vin cu solutii cum sa treaca peste apocalipsa prezisa pentru 21 decembrie. In Romania a fost scris si un cantec despre sfarsitul lumii.

Trupa Cargo spune ca a facut piesa „A cincea dimensiune” pentru ca toata lumea este acum preocupata de sfarsitul lumii.

In timp ce unii numara ingroziti zilele ramase pana pe 21 decembrie, altii  scot sume mari din asta. Un site rusesc vinde cupoane, la un pret de 12 euro, cu reduceri de 50 la suta, pentru spalarea pacatelor inainte de Apocalipsa. Initiativa ar apartine unei biserici catolice italiene. Pe site e afisat ca deja au fost vandute peste 400 de cupoane.

Citește și:  Sfarsitul lumii pe 21.12.2012? Cercetatorii explica aparitia profetiilor apocaliptice

Si in Mexic pregatirile sunt in toi. Aici se vand seturi pentru supravietuire, care includ o cutie cu chibrituri, un cutit, ciocolata, un carnet pentru memorii si doua sticlute cu apa si lichior.

In America, un milionar a decis sa-si investeasca banii in blocuri de lux care sa tina piept Apocalipsei. Construit sa reziste unei bombe atomice, blocul va putea linisti chiar si cea mai paranoica persoana. Peretii vor avea o grosime de trei metri, iar constructia va ajunge pana la 50 de metri adancime.

Si chinezii de pregatesc de sfarsitul lumii. Un barbat si-a cheltuit toata agoniseala de-o viata pentru a construi Arca lui Noe. Nava a costat peste 120 de mii de euro. Biletele se vand deja pe internet, la un pret de 50 de centi fiecare. Chinezul nu spune cata lume poate sa incapa la bord. Cert este faptul ca nu exista nicio limita la biletele puse in vanzare.

Totodata, in Anglia, autoritatile, in incercarea de a potoli teama de ziua de Apoi, au sfatuit populatia ca cel mai bun mod ar fi instalarea alarmelor antiincendiu si consultarea prognozei meteo.

Cei mai multi bani ar putea strange in aceasta perioada locuitorii unui sat din sudul Frantei. Se presupune ca localitatea Bugarach nu va fi atinsa de Apocalipsa.

Citește și:  Imaginile GROAZEI! Primul video cu agresiunile din ajunul Anului Nou din Germania. Avertisment! Imagini ȘOCANTE

Acum, „brandul” se vinde la preturi exorbitante. O sticla de apa din fantana satului costa nu mai putin de 15 euro, iar pietrele obisnuite de pe munte – aproximativ doi euro gramul.

Pretul este si mai mare pentru cei care vor ca Apocalipsa maya sa-i gaseasca la Bugarach. Un fermier local le pune la dispozitie casa pentru 1.200 de euro, doar in noaptea cu pricina.

Potrivit calendarului mayas, pe 21 decembrie va fi sfarsitul lumii.

www.aparatorul.md

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 18 =

Close