Stiri externe

ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE PROTEST – WASHINGTON DC, PLUS, CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE!

Așa cum știți, Vineri 8 Ianuarie, va avea loc o mare demonstrație de protest în fața Ambasadei Norvegiei din Washington DC.

norwegian-embassy-washington-dc

Suntem în faza finală a întrunirilor de organizare logistică a evenimentului și toate lucrurile merg bine. Mulțumim lui Dumnezeu care a mobilizat comunitatea dincolo de așteptările noastre, astfel că aproximăm participarea la un număr dublu decât am anticipat inițial!

Câteva detalii importante pentru participanți (vă rugăm share și forward aceste informații prin social media și email, sau comunicați direct tuturor celor ce vor veni la protest):

  1. E posibil să plouă! Nu aduceți umbrele, nu funcționează bine la o mulțime de oameni care stau aproape unii de alții. Cumpărați pelerine de ploaie cu glugă (sunt foarte accesibile și ieftine, cred că le puteți procura și la Home Depot).
  2. Îmbrăcați-vă gros! Chiar dacă nu se anunță ger (în jur de 50 F nu e deloc rău), faptul că vom sta acolo câteva ceasuri bune s-ar putea să devină o problemă pentru unii.
  3. NU ADUCEȚI PLANCARDE ȘI AFIȘE! Le vom aduce noi din Chicago!
  4. Fiți punctuali! Absolut toți participanții TREBUIE să fie prezenți la locul demonstrației (Ambasada Norvegiei din Washington DC) între 9-9:30 AM, nu mai devreme dar nici mai târziu! FOARTE IMPORTANT!
  5. Vor fi oameni de ordine care vor îndruma pe participanți la locurile lor. Nu formați grupuri de discuții și nu purtați discuții pe timpul demonstrației! NU SUNTEM ACOLO PENTRU REUNIUNI ȘI NU PARTICIPĂM LA UN EVENIMENT DE SOCIALIZARE! Scopul este să susținem familia Bodnariu în încercarea grea prin care trec. Vă asigur că tot ce facem va fi urmărit cu atenție din interiorul ambasadei și nu numai. Noi NU suntem o armată de mercenari angajați de cineva să le susținem cauza, așa cum se întâmplă cu multe demonstrații de protest, ci o familie spirituală care a cheltuit și depus eforturi uriașe din compasiune și pentru că din toată inima credem în cauza familiei Bodnariu!Aceasta va trebui să se vadă!
Citește și:  Vaticanul se pregăteşte de austeritate după ce coronavirusul a dus la diminuarea donaţiilor

Încă o dată, vă mulțumim tuturor pentru participare și…

CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE!

Pentru cei care nu pot participa fizic la acest demers, există pentru dumneavoastră un loc important, chiar mai important, acela de a sui pe înălțimea postului și rugăciunii, ridicând mâinile spre Cel care poate face minuni! În zilele de Miercuri, Joi și Vineri, 6-8 Ianuarie, să aducem trei zile de jertfă înaintea Domnului, pentru

  • Însoțirea, călăuzirea și protecția Domnului pentru cei ce vor călători;
  • Pentru întărirea lui Marius și Ruth și protecția copiilor de către Mâna puternică a Domnului;
  • Pentru perswoanele cu autoritate și putere de decizie în Norvegia, ca Dumnezeu să le despietrească inimile și să elibereze copiii familiei Bodnariu în brațele iubitoare ale părinților lor!

popaspentrusuflet.wordpress.com

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 39

Close