PersecutiiStiri externe

Uganda: un crestin a fost ucis de islamisti, intr-un atac cu sabii

Patrick Ojangole, in varsta de 43 de ani, care se ingrijea de tinerii renegați de familiile lor pentru ca parasesc Islamul, a fost atacat și ucis in aceste zile, când se intorcea in Kashebai, in urma unei vizite la rudele sale din Palissa, informeaza release International via agentia de stiri lonews.ro
uganda

Un prieten care călătorea cu el a spus că au fost opriți de două femei în burqa, ce stateau pe marginea drumului: apoi, au aparut trei bărbați și femeile au scos săbii pe care le aveau ascunse sub hainele lor. Unul dintre bărbați i-a cerut lui Patrick sa renunte la activitățile sale creștine și l-a acuzat de “convertirea copiilor la religia sa”.

Corpul mutilat al lui Patrick a fost descoperit a doua zi, într-o mlaștină din apropiere. Prietenul său a reușit să scape.

Patrick, un membru al unei biserici penticostale locale, avea cinci copii. Prin grija sa, el ocrotea alti zece copii din localitate, ai unor familii musulmane. Sătenii din Kashebai spun că sunt extrem de înfricoșati, mai arata raportul Release International.

Citește și:  Mosul FOTO : La Bartella eliberată din ghearele ISIS, Hristos s-a ridicat din cenușă
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

Close