Articole XStiri externe

Twitter suspendă contul unei mame creștine după critica acesteia la adresa unei reviste pentru adolescenți care promovează sexul anal

„Poliția” Twitter a suspendat contul unei populare bloggerițe creștine pentru critica la adresa unui editor al revistei Teen Vogue. Acesta publicase un material prin care încuraja tinerii să întrețină relații sexuale anale.

Americanca Grace Elizabeth Johnston, cunoscută sub numele online “The Activist Mommy” („Mămica activistă”) a fost notificată săptămâna trecută că a fost suspendată de pe rețeaua Twitter în urma unei postări din 16 august.

În iulie, revista pentru adolescenți Teen Vogue a publicat un „tutorial” în care îi iniția pe cititori în sexul anal. Articolul, semnat de „educatorul de sex” Gigi Engle se intitula „Anal Sex: What You Need to Know” („Sexul anal: ce trebuie să știi”) și furniza diverse instrucțiuni despre ce să faci și ce să nu faci în această formă de sodomie.

Mulți dintre cititorii revistei sunt adolescenți sub vârsta consimțământului sexual legal.

Engle descrie în articol actul sexual anal ca „un mod perfect natural de a te angaja în activități sexuale”.

Printre alte sfaturi prețioase, Engle oferea consiliere cu privire la folosirea lubrifianților și jucăriile sexuale care trebuie folosite ca „încălzire”. De asemenea îi instruiește pe cititori cum să-și reprime sila de a intra în contact cu fecalele altei persoane.

Pe contul său de Twitter, Grace Johnston l-a persiflat pe editorul Teen Vogue pentru publicarea unui articol iresponsabil, felicitându-l sarcastic pentru un premiu primit din partea cunoscutei reviste americane The Advocate, specializată în știri despre comunitatea homosexualilor.

Citeste mai departe pe: www.culturavietii.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 46 =

Close