Stiri externe

Trump infiinteaza o agentie care sa publice saptamanal lista infractiunilor comise de imigranti

Presedintele american, Donald Trump, a declarat in primul sau discurs in fata Congresului ca pana acum infractiunile savarsite de imigranti erau tinute “sub tacere”, pentru a proteja anumite interese, dar ca acest lucru nu se va mai intampla.

In acest scop, a spus el, se va infiinta o agentie, Voice, care va da publicitatii saptamanal o lista a infractiunilor cu autori imigranti, indiferent daca acestia se afla in SUA legal sau nu, arata The Independent.

Nu intamplator agentia se numeste Voice, a spus Trump. Voice este prescurtarea de la Victims Of Immigration Crime Engagement, iar aceasta agentie ar urma sa protejeze victimele acestor infractiuni, sa le ofere un glas, acestea fiind “ignorate pana acum de mass-media”, a completat presedintele american, atacand astfel presa din nou.

Initiativa lui Trump, una care deja este criticata, este asemanata cu o lista a infractiunilor comise de afro-americani publicata periodic de Breitbart News, institutie media condusa pana recent de cel mai apropiat consilier al lui Trump, Steve Bannon.

Recent, Trump a semnat un ordin anti-imigranti care interzice intrarea pe teritoriul SUA a imigrantilor din sapte tari musulmane. Deja imigrantii au inceput sa fie deportati, ordinul facand si primele victime.

www.ziare.com

Citește și:  Statele Unite lansează CAMPANIA GLOBALĂ în apărarea drepturilor persoanelor GAY. Prima ţintă, IRANUL care nu acceptă homosexualitatea
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 84 =

Close