Stiri externe

TEROARE în Paris. 70 de morti la un concert de ROCK

În urmă cu două săptămâni, 26 de oameni mureau pe ringul de dans, în ‪Club Colectiv‬. În această noapte, la aproximativ aceeași oră, zeci de oameni sunt uciși într-un ‎atentat‬ terorist, într-o sală de spectacol, în Paris‬, iar alți 100 sunt luați ostatici la un concert de rock.

scrisoare_mama_muzica_rock_club_colectiv_465x390_43436700

 UPDATE: 100 de persoane au murit în Bataclan. Sunt date oficiale furnizate de poliția franceză.

UPDATE 01:55 Asaltul de la Bataclan s-a încheiat, doi teroriști au fost uciși, a declarat jurnalistul Matei Vișniec, stabilit la Paris, citând posturile de televiziune dn Franța.

UPDATE 01:34 La Bataclan se aud din nou focuri de armă intense. Există informații că forțele speciale au declanșat asaltul.

UPDATE 01:30 Cinci explozii au fost auzite lânga sala de concerte Bataclan, unde sunt ținuți ostatici.

UPDATE 01:23 O jurnalistă de la Europe 1 a povestit: “Doi sau trei indivizi au început să tragă cu armele. Atacul a durat 15 minute. A fost foarte violent, toată lumea a fugit către scenă. Au fost imagini șocante”.

UPDATE 01:22 – Bataclan, unde are loc luarea de ostatici, este una dintre cele mai cunoscute săli de spectacol din Paris și are o capacitate de 1.500 de locuri. Vineri seară, la Bataclan avea loc un concert rock al formației americane Eagles Of Death Metal.

 

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 9 =

Close