Stiri externe

TERIFIANT! Un pastor sud-african i-a pus pe enoriași să mănânce iarbă.

Un lucru inedit s-a întâmplat de curând într-o biserică din Africa de Sud, când pastorul bisericii i-a îndemnat pe cei prezenți la predică să mănânce iarbă, “ pentru a fi mai aproape de Dumnezeu”.

11-590x392

Dupa cum relatează The Mirror, pastorul Lesego Daniel, din nordul Pretoriei, i-a călcat apoi în picioare pe unii dintre credincioși. Preotul a făcut mai multe lucruri controversate în numele religiei. În trecut, el a susținut că își poate adormi enoriașii la comandă și că ar fi exorcizat o femeie gravidă cu o „sarcină demonică”, scrie afirmativ.com.

Cei mai mulți enoriași însă au sărit însă în apărarea lui: „Da, mâncăm iarbă și suntem mândri de asta deoarece prin puterea lui Dumnezeu putem face orice”, a spus o tânără de 21 de ani. O alta a povestit că după ce a mâncat iarbă, a început să se simtă mai puternică.

Pe rețelele sociale, imaginile cu oamenii îngenuncheați, mâncând iarbă, au stârnit o adevărată controversă. Melvin Jeddy a declarat : „Am văzut o mulțime de lucruri nebuneşti, dar acest lucru a depăşit orice imaginaţie. Acest pastor vrea sa transforme oamenii în capre! Un altul a adăugat: „S-a depăşit linia bunului-simt. Tot ce putem face este să ne rugăm pentru ei.”

32

22

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

Close