Stiri externe

SWEET JESUS – INGHETATA SATANISTA

Marketingul din jurul brandului Sweet Jesus are la bază simbolismul satanic combinat cu imagini ale copiilor în situații ciudate și discutabile,scrie ortodoxinfo.ro

Sweet Jesus (în traducere: Dulce Iisus) este un lanț de vânzare a înghețatei, popular până la ridicol, care este pe piață de câțiva ani și care se extinde cu rapiditate în Canada și Statele Unite. Apreciată ca „cea mai supraevaluată înghețată din Toronto” de către Globe and Mail., totuși Sweet Jesus atrage zilnic mulțimi uriașe. Lanțul se bucură de o grămadă de acoperire media și deoarece magazinele sale sunt personalizate pentru a fi „Instagrammable”, Sweet Jesus apare peste tot în social-media.

Lanțul nu face doar să servească înghețată clienților: experiența implică o imagistică intensă și referințe biblice. Această particularitate a determinat chiar apariția unui articol lung pe Medium, care analizează „simbolismul creștin” al magazinului. În timp ce articolul este profund și se folosește tot felul de referințe, acestuia îi lipsește complet un singur punct: simbolismul nu este creștin, este satanic. Deoarece simbolismul satanic se bazează pe inversarea și coruperea simbolurilor creștine și a referințelor biblice.

Logo-ul constă în cuvintele ”Sweet Jesus” combinate cu două simboluri satanice: crucea inversată și fulgerul.

Crucea inversată, fulgerul, piramida, ochiul. Vă aminteați de vremurile când mâncatul unei înghețate nu era un ritual satanic?

Marketingul brandului este în totalitate despre ridiculizarea lui Iisus, în combinație cu simbolismul satanic.

Este (un mesaj) ironic, pentru că Iisus și-a purtat crucea înainte să fie răstignit. De asemenea, lăcomia este considerată a fi una dintre cele șapte păcate moarte de către unele denominațiuni creștine.

Alte reclame combină creștinismul cu aluzii sexuale transparente:

Deși niciunul dintre aceste lucruri nu ar exista vreodată dacă s-ar ridiculiza orice altă religie, unii pot respinge toate cele de mai sus, într-o încercare de a fi ”tranșanți și deștepți”. Cu toate acestea, mai sunt multe.

Sweet Jesus a creat, de asemenea, anunțuri care implică copii. Și ele sunt înfiorătoare în mod rău. Nu sunt înfiorătoare distractiv. Ele confirmă că nu este vorba pur și simplu doar de a fi ”tranșanți” … există o legătură cu partea mai întunecată și mai sinistră a elitei oculte: chinuirea copiilor.

 Folosind copii

Cea mai mare parte a marketingului din jurul lui Sweet Jesus implică fotografii în stilul revistelor de modă, care implică copii și înghețată. S-ar putea să ne gândim: ”Ei bine, este destul de normal, nu? Copiii iubesc înghețata”. Dar aceste imagini implică copiii într-un mod înfiorător. În cel mai bun caz, pozele ”maturizează” copiii. Iar în cel mai rău, îi sexualizează.

Acest copil este îmbrăcat ca un marinar și face tot felul de lucruri specifice adulților: fumează, poartă tatuaje, bea cafea dintr-o ceașcă cu logo-ul satanic. Dar, mai important, de ce are copilul un ochi vânăt? Abuz asupra copilului?

Oamenii de la Sweet Jesus donează către “Sick Kids” (n.t: copiilor bolnavi) … Totuși, nu înainte să-i învețe pe copii cum să arate coarnele diavolului.

 În concluzie

Asocierea decadenței deserturilor cu diavolul nu este un lucru nou. Cu toate acestea, Sweet Jesus duce lucrurile mai departe. Nu este vorba pur și simplu despre ”imaginile exagerate”, ci despre o întreagă cultură care este în perfectă concordanță cu elita ocultă.

După cum se vede în articolele precedente de pe acest site, agenda principală a elitei oculte este normalizarea puternicului simbolism satanic, care se bazează pe corupția și profanarea simbolurilor creștine. Dar acesta este doar la suprafața. De asemenea, marketingul lui Sweet Jesus implică coruperea și profanarea copiilor. Aici lucrurile se opresc în a fi ”mișto” și capul urât al răului în stare pură iese în evidență.

Și nu este nimic dulce legat de asta.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 62

Close