Stiri externe

SUTE de MII de bucăți din Coran, CONFISCATE în Germania. Guvernul nu știe cum să le DISTRUGĂ, pentru a nu fi acuzat de BLASFEMIE

Poliția germană a confiscat sute de mii de exemplare din Coran, în varianta sa completă, deoarece promovează ura în numele islamului.

De-a lungul întregului an 2016 autoritățile germane au desfășurat descinderi în sute de locuri de distribuire gratuită a Coranului, pe întreg cuprinsul Germaniei, în cadrul unei acțiuni concertate împotriva grupării salafiste „Adevărata Religie”, condusă de un extremist palestinian. Cu ocazia acțiunilor, au fost confiscate cantități uriașe din Cartea Sfântă a Islamului, în versiunea sa completă, considerată extremistă.

Informația, publicată în premieră de televiziunea WDR și preluată de Deutche Welle, susține că acum guvernul federal are o mare problemă: cum să distrugă toate aceste cărți?

 Într-un singur depozit dintr-o suburbie a Kölnului, la Pulheim, circa 22.000 de exemplare din Coran trase în țiplă așteaptă stocate pe paleți.

Ironia sorții face ca aceste versiuni necenzurate să fie barate cu cuvântul „Lies!”, care în engleză înseamnă „minciuni”, dar în limba germană înseamnă „Citește!”

Această ediție integrală a Coranului, care se distribuie gratuit pe străzile Germaniei (ca și peste tot în Occident) a fost tipărită de Frăția Musulmană și a fost interzisă deoarece „propagă mesaje de ură și o ideologie anticonstituțională”, după cum a declarat ministrul german de Interne, Thomas de Maizière. Oficialul a precizat că peste o sută de musulmani au plecat din Germania în Siria și Irak pentru a se alătura trupelor ISIS, după ce au fost îndoctrinați după această versiune a Coranului.

 În același timp, și gruparea „Adevărata Religie” a fost interzisă, tot pentru că „promova ura”.
Citeste mai mult pe: www.evz.ro

 

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 34 =

Close