Stiri interne

Suspendarea lui Florin Ianovici a luat sfarsit

Cunoaștem decizia luată în dreptul pastorului Ianovici azi 5 Aprilie.

I s-a ridicat suspendarea, va fi pastor secundar la Betel pînă în luna Decembrie, până la o nouă ședință de alegeri.
Noi vom rămîne alături de el prin gîndurile noastre bune și rugile noastre. Ce va fi în viitor, ce va face pastorul Ianovici , nu ne privește pe noi, asta va fi hotărîrea lui personală. Nu cunoaștem planurile Domnului, dar avem “dezlegare” la rugăciune în Dragoste. Așa că rămânem cu toată inima și sufletul Alături de Florin Ianovici.
Cuvântul scripturii spune : Rugați-vă neîncetat 1.Tes.5:17.

Am fost cam dură în articolul precedent despre Ștefan Ivan, îmi pare rău,  însă afirmațiile lui de pe blog m-au descumpănit oarecum și am pus cap la cap mesajele trimise de membri de la Betel și totul s-a legat iar întristarea mea a fost mare. Am spus adevărul iar adevărul este dureros. Totuși sper ca lucrurile să apuce pe un vad binecuvântat între cei doi pastori spre beneficiul creșterii spirituale din biserică. Cred că fiecare am avut de învățat o lecție de viață din toată această poveste adevărată.
Dumnezeu să aline rănile încă deschise ale pastorului Florin Ianovici, să-l ajute să ierte și să iubească. La fel am aceleași așteptări de la Ștefan Ivan, care ar trebui  acum să pună balsam de cuvinte și fapte frumoase, trecute prin dragostea divină, pe relația lui cu pastorul Ianovici, căci Dragostea este ingredientul principal fără de care nimeni nu poate spera cerul binecuvîntat.
Acum, biserica Betel, dar și noi ceilalți ne vom putea bucura de îndemnurile pastorului Ianovici. Dumnezeu să-l folosească în lucrarea Sa.

Citește și:  Educatia SEXUALA: Lectii de masturbare pentru copiii din scoala primara

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Elena Marin Alexe

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 76 =

Close