Stiri externe

Suedia sub teroarea imigranților. Polițist suedez acuză: școlile noastre sunt în haos, sistemul de sănătate este un infern, poliția distrusă

Ofițerul de poliție suedez Peter Springare este cercetat pentru incitare la ură rasială după ce a făcut dezvăluiri pe Facebook despre rata de criminalitate a imigranților.

La începutul lui februarie au provocat furori pe internet dezvăluirile polițistului Peter Springare din orășelul suedez Őrebro. Acesta, aflat cu puțin înainte de pensionare, a decis să rupă tăcerea despre teroarea creată de numărul mare de imigranți primiți în ultimii ani în Suedia și despre riscurile meseriei de polițist.

Iată prima sa postare:„Doamne, cât sunt de obosit. Ceea ce am să scriu nu este corect politic, dar puțin îmi pasă.

Ceea ce eu am să vă dezvălui vouă, contribuabililor, funcționarii de stat nu au dreptul să dezvăluie și riscă să-și piardă slujbele, să-și ruineze carierele și să-și piardă veniturile. Și totuși este adevărat.

Dar mie nu-mi pasă, pentru că am să ies în curând la pensie după 47 de ani de serviciu. Începând de astăzi, în fiecare zi, vă voi povesti cu lux de amănunte infracțiunile și delictele grave cu care mă confrunt ca polițist în Örebro. Nu va semăna deloc cu percepția pe care stângiștii o prezintă publicului.

Pensionarii noștri sunt descurajați, școlile noastre sunt în haos, sistemul de sănătate este un infern, poliția a fost complet distrusă etc.Toată lumea o știe, dar nimeni nu îndrăznește să o spună, nici să confirme, pentru că Suedia și-a creat mitul minunatei societăți asimilatoare supreme, care este avanpostul Corectitudinii Politice într-o lume care nu mai funcționează și se înclină în fața distrugerilor provocate de acte în numele unei religii.

Citește și:  De ce se convertesc musulmanii la creștinism, în Germania

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 13 =

Close