Stiri externe

Suedezii, amenințați de ISIS printr-un mesaj primit în cutia poştală: „Dacă nu vă convertiți la Islam în 3 zile, vă decapităm”

Politia din Suedia este in alerta dupa ce au fost descoperite mai multe scrisori in cutiile postale in care locuitorii erau amenintati ca vor fi decapitati in trei zile daca nu se convertesc la islam.

61725964-520x245

Scrisorile erau semnate ISIS si aveau desenat steagul gruparii Statului Islamic si contineau mesaje de amenintare, in care acestia anuntau ca ii vor decapita pe „necredinciosi” daca nu se convertesc la Islam sau nu platesc o taxa, scriu cei de la Daily Mail. Mai mult, jihadistii ar fi scris ca „politia nu o sa va salveze”.

Aceste mesaje au fost distribuite in mai multe orase din Suedia, inclusiv Stockholm, iar politia a fost alertata.
„In numele lui Allah, cel milostiv. Cei care nu ii vor fi credinciosi, vor fi decapitati in propriile case, in trei zile, iar dupa aia va vom bombarda cadavrele putrezite. Aveti de ales intre trei optiuni: 1. sa va convertiti la Islam, 2. sa platiti taxa de protectie 3. veti fi decapitati. Politia nu ne poate impiedica sa va omoram si nu va poate salva. Moartea va asteapta pe toti” a fost mesajul cutremurator pe care l-au primit in cutia postala mai multi suedezi.

2F683A5D00000578-0-image-a-36_1450219614457

Politia a fost alertata si mai multe patrule au supravegheat zonele in care au fost primite aceste mesaje de amenintare.

Citește și:  Armata turcă rupe gardul de la graniță pentru a facilita trecerea imigranților

Serviciile secrete din Suedia a inceput o investigatie si analizeaza continutul scrisorilor, caracterele folosite pentru a afla daca sunt veridice sau este vorba de o gluma foarte proasta.

Tensiunea a crescut in Suedia, dupa ce tot mai multi refugiati din Siria au trecut granitele tarii, in cautare de azil. In acest an, peste 200.000 de refugiati au ajuns in Suedia.

Sursa: stirileprotv.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 18

Close