Stiri externe

Suedeză violată de imigranţi. Poliţia şi autorităţile acoperă cazul?

Mass-media suedeze au crezut că au acoperit cu succes violul unei tinere suedeze care a avut loc în interiorul unui apartament din Malmberget, situat în municipalitatea Gällivare. Iar Facebook a cenzurat imediat postările prietenei de familie, în încercarea de a ascunde în continuare acest caz oribil.

Iar culmea culmilor este că politicienii din Suedia îi învinovățesc pe suedezi pentru faptul că nu-i ajuta pe migranți să se integreze cu succes în comunitate.

Cu toată cenzura, o prietenă a mamei tinerei fete a aflat de viol și în mânie și șoc, a postat pe Facebook despre caz: „De astăzi am descoperit că zâmbetul unei bune prietene a fost rănit de bărbați străini într-un apartament în Malmberget, în noaptea de sâmbătă. Femeia este încă atât de tânără, iar viața ei este distrusă acum”.

Într-o altă postare, ea afirmă: „Ce se întâmplă în municipiul nostru? Ce se întâmplă în GĂLLIVARE ne face să credem că nu mai mai este un loc sigur pentru a trăi?”

Potrivit celor șase persoane care cunosc familia fetei, a existat un grup mare de bărbați musulmani implicați în violul oribil și brutal. Mass-media nu a scris despre viol, deoarece a fost comis de migranți musulmani, iar postarea de pe Facebook a câștigat rapid atenția publicului, titrează voiceofeurope.

Numai că, Facebook, imediat a cenzurat postările prietenei de familie, în încercarea de a ascunde în continuare povestea. Ca urmare a atenției câștigate înainte de cenzura Facebook, poliția a fost nevoită să posteze pe site-ul lor despre „violul urât” care a avut loc în „zona Gällivare”. Cu toate acestea, politicienii locali au acuzat suedezii etnici că nu au ajutat migranții să se integreze cu succes în societatea suedeză.

Loading...

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Close