Stiri externe

Studiu biblic in premiera in Israel. Se implineste Scriptura?

Un studiu biblic in premiera in Israel se doreste a fi implinirea Scripturii. Intr-o actiune istorica inspre unitate, crestinii s-au alaturat evreilor israelieni din Knesset pentru a studia Cuvantul lui Dumnezeu.

Seful biroului CBN din Orientul Mijlociu a discutat cu cei implicati despre importanta si semnificatia acestui fapt. Rabinul si membru al Knessetului, Yehuda Glick, a gazduit acest studiu biblic in premiera.

Voi aduce jertfe in cortul Lui, in sunetul trambitei, voi canta si voi lauda pe Domnul.

Sunt entuziasmat sa vad cum oameni din intreaga lume doresc sa vina sa studieze Biblia in Ierusalim, precum spunea Isaia: … din Ierusalim, Cuvantul Domnului.

Vreo 200 de crestini si evrei au participat la eveniment. E pentru prima data cand evreii si ne-evreii vin impreuna la Knesset pentru a studia Biblia.

E nemaipomenit ca Biblia, care a fost samanta de discordie intre evrei si crestini de-a lungul istoriei noastre, dar care acum e sursa unitatii intre noi.

Studiul de azi e dedicat… Rabinul Tuli Weiss, fondatorul organizatiei Israel 365, mai spunea ca evenimentul care a avut loc in Ierusalim are o semnificatie biblica.

In Isaia sta scris: Caci din Sion va iesi Legea (Tora) si, la sfarsitul vremurilor, popoarele se vor duce cu gramada la Ierusalim si vor zice sa ii invatam legea Domnului.

Citește și:  Coronavirus în Italia - 683 de decese într-o zi; 3.491 de noi cazuri

El e de parere ca Muntele Templului e intr-o pozitie cheie privind aceasta chestiune.

E centrul tuturor lucrurilor. Reintoarcerea israelienilor s-a numit sionism, de la Sion, Muntele Templului, si in legatura cu casa de rugaciune pentru toate popoarele. Despre acest loc se vorbeste in Scripturi.

Dean Bye, director international al organizatiei Return Ministries, percepe aceasta vreme ca fiind una foarte interesanta.

Traim un ceas maret, care ne duce in locul smereniei si ma rog Domnului ca tot mai multi crestini sa aiba parte de aceasta experienta si sa poata merge in natiuni ca ambasadori, pentru a vesti ca traim probabil cele mai dramatice momente de la invierea Domnului Isus incoace.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 217 – 24 februarie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =

Close