Stiri externeVideo

“Știri din zona de război, din Ucraina”

De multă vreme nu se mai aude nimic despre conflictul armat care are loc în Ucraina. Posturile de știri nu mai relatează nimic despre ceea ce se întâmplă în zona de război. Nu este foarte clar de ce nu se mai spune nimic despre ceea ce se întâmplă acolo!

Cu toate acestea, în Ucraina conflictul armat nu este nici pe departe terminat, zilnic mor oameni nevinovați și situația în zona de război continuă să fie una foarte gravă.

De mai bine de 4 ani conflictul militar continuă să lase în urmă victime nevinovate. Acolo sunt implicați sute de mii de soldați și zeci de mii de oameni au fost uciși… Au fost distruse case, școli și spitale. Doar în decembrie 2017 și ianuarie 2018 au murit 40 de soldați Ucraineni cuprinși între vârstele de 21 și 55 de ani.
De la începutul războiului din regiunea Cernăuți au fost uciși 87 de soldați și au rămas 57 de copii orfani. Peste două milioane de oameni au fost nevoiți să părăsească casele din cauza pericolului, iar alte patru milioane au rămas în zona de conflict.<

În zona de război sunt peste 130 de biserici, 31 de centre de misionari care lucrează pe linia de front. În acest timp peste două mii de persoane au primit botezul în apă!
Mai jos vă prezentăm un reportaj care prezintă într-un mod foarte grăitor situația reală de acolo.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 32

Close