Stiri externe

Statul Islamic a decapitat si a crucificat 12 MISIONARI CRESTINI

foto-religious-freedom-coalition-isis-a-decapitat-si-a-crucificat-11-misionari

Militanții statului islamic în Siria au torturat și au ucis un băiat în vârstă de 12 ani, împreună cu 11 misionari creștini indigeni, după ce au refuzat să-și părăsească țara sau să renunțe la Hristos.

Conform  misiunii de ajutor din Virginia ‘Christian Aid’, un grup care a fost în contact cu directorul misionarilor uciși, toate cele 12  victime au fost capturate în 7 august într-un sat de la marginea orasului Aleppo.

Trei săptămâni mai târziu,  militanții Statului Islamic au pus la îndoială  faptul că ei s-au convertit de la Islam când au devenit creștini, o infracțiune care se pedepsește cu moartea în conformitate cu codul legal al statului islamic. Cei 12 captivi creștini au fost sinceri și au recunoscut că ei erau musulmani odată.

Jihadistii  solicitau ca cei 12 captivi să se reconvertească la islam, dar creștinii au afirmat că nu vor renunța la dragostea lor pentru Hristos.

La data de 28 august militanții i-au împărțiți pe cei 12 captivi în două grupuri. Un grup de patru, care a inclus liderul in varsta de 41 de ani, echipa, fiul său, în vârstă de 12 ani și alți doi muncitori ai ministerului, au fost duși la un sat pentru interogatoriu. În aceeași zi, ceilalti opt captivi au fost chestionați într-un alt sat.

În alt sat, militanții au început să interogheze lucrătorii misiunii si pe fiul și liderul echipei – care a contribuit la plantarea a nouă biserici de casă în zonă.

După ce creștinii au refuzat să renunțe la Hristos si ei au explicat militanților SI caci Dumnezeu doreste ca ei să rămână în zonă pentru a împărtăși Evanghelia, cei patru au fost torturați și crucificat în fața unei mulțimi. Liderul misiunii a explicat, de asemenea, că cele patru victime au fost lăsate să moară alături de pancarde pe care i-a identificat ca fiind „infideli”.

„Toți au fost grav brutalizați și apoi răstignit”, a spus liderul misiunii, care a antrenat toți lucrătorii pentru misiunea de evanghelizare. „Ei au fost lăsati pe crucile lor timp de două zile. Nimanui nu i-a fost permis sa-i dea jos.”

Dar, înainte  ca cei patru creștini sa fie răstigniți, militanții au taiat vârfurile degetelor ale băiatului și au forțat pe tatăl său să privească.

Citeste mai departe pe: rodiagnusdei.wordpress.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

Close