Stiri externe

Sorosatana urăşte tradiţiile şi civilizaţia Europei creştine – afirmă oficialii maghiari

Chiar dacă au fost făcute spre finalul anului trecut declaraţiile oficialilor maghiari merită menţionate, fiind, probabil, cele mai dure caracterizări ale maleficului personaj şi singurele care plasează activitatea lui Soros într-un cadru teologic. Iată câteva dintre ele.

Andras Aradszki, ministrul pentru energie este şi cel care l-a indicat ca fiind satana, care „urăşte din inimă tradiţiile şi civilizaţia Europei creştine”. Legându-l de promovarea „avortului, eutanasiei, căsătoriilor homosexuale şi de politizarea forţată a teoriei genului” Aradszki a declarat de la tribuna parlamentului că „Soros şi tovarăşii săi vor să distrugă independenţa şi valorile statelor naţionale pentru a dilua spiritul creştin al Europei.” „Lupta împotriva satanei este o datorie a fiecărui creştin. Da, vorbesc despre un atac al satanei, care este de asemenea şi îngerul negării, căci ei neagă chiar şi ceea ce de fapt se pregătesc să facă – chiar dacă este complet evident.” Consultarea naţională privind personajul Soros şi planurile sale o consideră „un prilej extraordinar pentru a ne lămuri asupra planului Soros al satane”.

În legătură cu problema migraţiei şi a implicării lui Soros şi a Fundaţiei pentru o Societate Deschisă în varianta masivă a acesteia, Zsolt Semjen, viceprim-ministrul maghiar a declarat, a doua zi la  Rádió Kossuth că fundamentul ei este pornit în urmă cu câteva sute de ani şi este de inspiraţie masonică, a avut ulterior o versiune iacobină şi apoi o versiune bolşevică, şi „una dintre multele sale ramuri este gândirea extremist neo-liberală  de tipul Soros, care urăşte din inimă tradiţiile creştine, tradiţiile şi civilizaţia creştină şi, dacă mai este posibil, urăşte încă şi mai mult statele naţiuni.”

Citește și:  În 12 ani, „Capitala” UE va fi preponderent musulmană și posibil guvernată de legea islamică Sharia

Mai multe aici: https://forward.com/news/world/384828/george-soros-denounced-by-hungary-as-satan-seeking-to-destroy-christian-eur/

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 71

Close