SanatateStiri interne

Șocant: Statul se pregătește să le ia copiii părinților români care refuză vaccinarea!!!

Părinții care refuză să își vaccineze copiii vor trebuie să dea explicații în fața unei comisii din județul din care provin, iar dacă după aceea nu consimt să vaccineze copilul, se va aplica legea Protecției Copilului, a declarat ieri directorul în cadrul Ministerului Sănătății Amelia Șerban, la emisiunea „24 de minute” de la Digi 24.

vaccinarea-2-174x131

Nu se vor da sancțiuni părinților imediat. Părintele are o perioadă de timp de până la 18 luni în care medicul îl va chema și îl va informa asupra riscurilor și beneficiilor, iar dacă părintele tot refuză va fi deferit unei comisii județene. Dacă nici atunci nu consimte să îl vaccineze se va aplica legea Protecției Copilului. Se va ajunge în instanță”, a spus Amalia Șerban.

Chiar dacă vacinurile pentru copii sunt numite și azi „obligatorii”, ele reprezintă doar o recomandare în prezent, însă, dacă această lege va intra în vigoare, vacinarea copilului va deveni obligatorie cu adevărat, a atras atenția Amelia Șerban.

„Copiii nu vor putea intra în colectivități dacă nu vor face dovada vaccinării complete conform schemei. Nu va fi restricționat (imediat – n.n.) accesul copilului la educație. Se va merge la comisia județeană, iar părintele va primi termen de un an să își vaccineze copilul”, a spus directorul din cadrul Ministerului Sănătății. 

De asemenea, Amalia Șerban a precizat că noul proiect de lege prevede că Statul îi va despăgubi pe părinții ai căror copii au suferit reacții adverse grave în urma vaccinării.

Trebuie să ne asumăm că nu avem o informare corectă și completă asupra a ceea ce înseamnă vaccinurile, care sunt avantajele și riscurile. Statul își asumă responsabilitatea în cazul unor reacții adverse. În cazul unor complicații, acestea vor fi despăgubite de statul român.”

Sursa interviu: Digi 24

 Nota mea (Daniel Roxin): Încet, încet ne îndreptăm către totalitarism… O astfel de lege, ca cea pe care vor să ne-o bage pe gât servitorii unor interese străine, aflați la conducerea țării, este în mod evident una abuzivă, una totalitară! O lege prin care acești indivizi vor să ne constrângă, amenințându-ne cu luarea copiiilor și blocarea accesului copiilor nevaccinați la grădiniță și școală.

Dar să vezi, statul îți dă despăgubiri dacă copilul îți moare sau ajunge în scaunul cu rotile după vaccinare. Ca și cum asta ar mai avea o valoare pentru părinți!

Tupeul acestor indivizi, setați pe ignorarea oricăror dovezi care ridică semne de întrebare asupra vaccinurilor, este fără limite. În mărginirea lor (dacă nu sunt agenți ai concernelor farmaceutice) vaccinarea a devenit o dogmă precum cele religioase – ea nu se mai discută, nu poate fi contestată, ci se acceptă, altfel vei fi „ars pe rug”!

Ticăloșia acestei intenții are un precedent: în anul 2002, printr-o altă lege totalitară, România a devenit prima țară din lume și singura care își iodează întreaga populația prin intermediul sării iodate. Deși o serie de specialiști au contestat această aberație, deși s-au adus probe prin care s-a dovedit că obligarea întregii populații să consume sare iodată afectează sănătatea tuturor, reacția autorităților anti-românești a fost aceea că… în anul 2006 au dublat cantitatea de iod din sare, lucru care s-a păstrat până astăzi!

Așadar, în ce țară trăim? – Într-una aflată sub ocupație străină! Cât timp o să le mai permitem acestor neaveniți să își bată joc de noi? – Aici nu am un răspuns, din păcate… Prea mulți inconștienți și lași în această țară!!!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Informatii similare

un comentariu

  1. Pace copilul nostru a facut meningita in urma unui vaccin.Doctorul de familie si-a cerut scuze doar prin mila Tatalui Ceresc care a avut mila de noi si la vindecat. Cine ar putea sa imi impuna sa mai faca Copilul nostru un vaccin. Acuma se vede ce se urmareste distrugerea familiei,vin vremuri tot mai grele (noua ordine mondiala).Sa vegem si sa ne rugam ca Domnul sa ne ocroteasca Familia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 64

Close