Video

Șoc la metroul din Moscova: O femeie a scos un cap taiat de fetiță din geantă și a strigat “Allahu Akbar” (Video)

O femeie imbracata in negru, care a scos dintr-o geanta capul taiat al unui copil, a fost arestata la o statie de metrou din Moscova. Femeia striga “Allahu Akbar” si ameninta ca se arunca in aer.

descărcare-9

Presa rusa a scris ca victima femeii, o fetita de trei-patru ani, a fost identificata drept Nastia M., scrie Russia Today.

Dupa ce a ucis-o pe fata, femeia a mers la o statie de metrou, unde a fost oprita de un politist care i-a cerut actele. Ea a scos imediat capul din geanta si a inceput sa strige ca a omorat copilul. Femeia a fost retinuta de autoritatile ruse.

Incidentul s-a petrecut langa statia de metrou Oktiabrskoie Pole, in nord-vestul Moscovei.Ulterior, s-a facut legatura cu un incident in care echipele de interventie au gasit trupul decapitat al unui copil, dupa ce au stins incendiul izbucnit intr-un apartament de bloc din Moscova. Femeia ar fi originara dintr-o tara central-asiatica, ar avea aproape 40 de ani si ar fi fost dadaca copilului.

Ea a asteptat ca parintii copilului sa plece din apartament impreuna cu copilul mai mare, apoi a omorat fetita si a dat foc casei.

NapocaNews

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 7

Close