PersecutiiStiri externe

SIRIA – NOUĂ PERSOANE AU FOST UCISE ÎN BOMBARDAMENTELE ASUPRA UNUI ORAȘ CREȘTIN

Nouă civili din orașul sirian majoritar creștin, Mhardeh, au decedat pe 7 septembrie, când bombe au fost aruncate dintr-o regiune controlată de rebeli, lovind zone locuite de civili.

Potrivit surselor locale, alte 20 de persoane au fost rănite în atacul asupra acestui oraș situat la aproximativ 14 mile nord-vest de orașul Hama.

În timpul conflictului, zonele civile creștine din Siria au fost vizate în mod deliberat în atacuri cu rachete și în bombardamente ale grupărilor rebele jihadiste, deși aceste atacuri au fost în mare parte ignorate de mass-media occidentală.

Purtați în rugăciune comunitatea creștină siriană din Mhardeh, care trăiește sub amenințarea bombardamentelor. Rugați-vă ca ei să găsească refugiu sub aripile Celui Prea Înalt, a cărui credincioșie va fi scutul lor (Psalmul 91:4).

Rugați-vă ca Domnul să pună capăt războiului de lungă durată din Siria și comunitatea internațională să lucreze pentru o pace durabilă și dreaptă, care să le permită creștinilor care rămân în Siria să trăiască în siguranță.

Fondul Barnabas
Citește și:  Preşedinţia statului Palestina ‘condamnă și respinge’ acordul Sudan-Israel

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 83

Close