Social

Similaritati ingrijoratoare la vizita copiilor, intre cazul familiilor Bodnariu si Nan

Sa purtam in rugaciune familiile Nan si Bodnariu si toti copiii romanilor din Norvegia care sunt departe de caldura si dragostea mamelor si tatilor lor. Bunul Dumnezeu sa rezolve cazurile acestea si sa ne ajute sa luptam impreuna cu aceste familii pana cand isi vor primi copiii inapoi.

bodnariu_1-465x390-520x245

Similaritati ingrijoratoare, la primele vizite cu copii, intre cazul familiilor Bodnariu si Nan –

O prietena a familiei Nan spune caci copiii familiei Nan au avut arsuri si zgarieturi la intalnirea cu parintii

Dupa cum stiti, in weekend-ul trecut, am citit vestea socanta si foarte ingrijoratoare a pastorului Cristian Ionescu despre baietii lui Marius si Ruth Bodnariu dupa prima intalnire a lui Marius cu baietii:

Matei avea pe spate o julitură urâtă și vânătăi, iar Ioan avea vânătăi pe față. La întrebările părinților prin care se cereau detalii, reprezentanții Barnevernet nu a dat prea multe explicații, trecând repede peste aceste aspecte. Explicațiile lor erau că din vina lui Matei, a căzut pe spate, iar Ioan s-a împiedicat pe scări și a căzut cu fața de trepte. Noi ne întrebăm, dacă ar fi avut aceste semne copiii în momentul în care au fost luați în custodie, ar mai fi fost Marius astăzi în libertate? Ar fi acceptat Barnevernet și din partea părinților astfel de explicații cu privire la vânătăile și juliturile copiilor? De asemenea, suntem îndreptățiți să ne întrebăm, sunt copiii mai în siguranță acum decât acasă, și câtă grijă au de ei acolo unde sunt? Iar dacă așa ceva s-ar putea întâmpla oricum, de ce Barnevernet nu mai este așa de preocupat de integritatea fizica a copiilor? De ce nu s-a sesizat Barnevernet din oficiu? Sau, pe ei nu-i trage nimeni la răspundere și de asta fac ce vor?

Apoi, parintii surogat incearca sa rastoarne religia copiilor:

Matei spune că doamna la care stă a râs de cântecelul lui creștin „Barca mea e mică” – cântecelul lui preferat – și i-a spus că este o prostie. Matei a întrebat-o pe mami dacă e o prostie cântecelul „Barca mea e mica”? Mai târziu, Matei i-a spus lui Marius că mami e mai mare!? Întrebat ce vrea să spună, el completează spunând că mami are părul lung și ea face copii, de asta e mai mare decât tati – îndoctrinare feminista?! (Comunicatul pastorului Cristian Ionescu – ATENȚIE! CAZUL BODNARIU – GRAVE MOTIVE DE ÎNGRIJORARE – COMUNICAT OFICIAL BILINGV – 12 FEBRUARIE, 2016)

Acum, aflam ca si sotii Nan au vazut arsuri si zgarieturi pe copiii lor la intalnirea recenta:

La fel au fost găsite urme de arsuri pe spate la Bianca, iar Dragoș era cu zgârieturi pe fata, vezi doamne s-a bătut la grădiniță cu un alt copil.

Dar dacă erau gasiti asa la familia biologica iar fi pus sa facă închisoare, nu? Abuzează de copii în care stăteau foarte bine în familia lor.

Răspunsuri la fel de vagi la întrebările părinților. Nu au dat prea multe explicații. Oare de ce?

La fel, religia copiilor a fost atacata, fetita explicandu-i mamei ca nu exista Dumnezeu. (VEZI AICI – Update Familia Nan – Parintii surogat ii invata pe copii ca nu exista Dumnezeu (Sursa – Prietena fam. Nan)

Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 31

Close